FOTO HABER

29 Haziran 2012 Cuma

AK PARTİ KAYAPINAR 3. DÖNEM DANIŞMA MECLİS TOPLATISI



24.06.2012 SAAT 14-00 Ak parti kayapınar ilçe teşkilatında yapılan 3. Meclis dayanışma toplantısına il başkanımız Av.Halit ADVAN il yönetimkurulu, il gençlik kolu başkanı yunus KOCA ve yönetim kurulu,muhtarlarımız ,mahalle temsilcileri , parti üyelerimiz ve partililerimiz katıldı.

GÜNDEM

1. AÇILIŞ VE YOKLAMA
2. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI
3. İLÇE BAŞKANIMIZIN SELAMLAŞMA KONUŞMASI
4. İL BAŞKANIMIZA SÖZ VERİLMESİ
5. KONUŞMA İSTEYEN PARTİLİLERE SÖZ HAKKI VERİLMESİ
6. ÖNERİLER VE TEMENİLER
7. KAPANIŞ

İlçe teşkilat başkanımız M.Ali KIRSAÇLI başkanlığında bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak başlandı .Divan kuruluna M.Ali KIRSAÇLI.servet KAKI, ,evren İPEK,asuman ALTUN,Osman ÇOKUR oy çokluğu ile seçildiler.
İl başkanımız Av.Halit ADVAN konuşmasında önemli konulara vurgu yaptı.il kongremizdeki gayretli çalışmalarından dolayı Kayapınar teşkilatına teşekkür ederek başladı .Ak Parti il olarak üye mevcudu çok düşük olması Türkye’de 50.olması düşündürücü olarak bakmak lazım,ama akbbis ‘e bakıldığında Türkiye birinciyiz bunu da değerlendirmemiz gerekli .
Divan başkanlığını M. Servet KAKI yaptı konuşmasında 30.04.2012 tarihinden itibaren Ak parti Kayapınar teşkilatı olarak yapmış olduğu çalışma faaliyetleri gösteren raporu 24.06.2012 tarihinde yapılan 3. Danışma meclis parti sözcüsü evren İPEK okuyarak katılımcıları bilgilendirdi.





MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

AV.HALİT ADVAN VE YENİ YÖNETİM KURULU TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNULDU.




AV.Halit ADVAN ve yeni yönetim kurulu kayapınar ilçe teşkilatına 2.haziran il kongresindeki çalışma ve gayretlerimizden ve başarılı bir kongre başarmanın mutluluğu içinde olduklarını dolayı memnuniyetlerini ,dile getirildi.Biz ak parti bir aile olarak her yerde hep birlik ve beraberlik mesajları vermemiz gereklidir.Hep birlikte güç doğar,ayrı gayrimiz olmamalı biz bu dava için varız, bu zor virajları birlikte aşmalıyız.
ADVAN yeni yönetim kuruluyla daha da güçleneceklerini eski yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni bir kan değişikliğine girildiğini inşallah bu yeni heyecan ortamını oluşur başarılı sonuçlar doğuracağına İnancım sonsuzdur.
Biz kayapınar ilçe teşkilatı olarak her zaman partimizin emrinde olacağımızı her zor koşullara rağmen yılmadan çalışacağız il başkanımızın ve yönetim kurulu ile kor dineli olarak çalışmalarımızı birlikte yapmamız gerekmektedir.başkanımızın bu ziyaretini teşekkür eder ve memnuniyetlerimizi dile getirdik.


MEDYA TANITIMBAŞKANLIĞI

5 Haziran 2012 Salı

BAŞBAKANIN DİYARBAKIR ÇIKARMASI

06.02.2012
Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da istanbuldan diyarbakıra geldi.
Başbakan Erdoğan, Diyarbakır Havaalanı'nda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Vali Mustafa Toprak,millet vekillerimiz M. galip Ensarioğlu.Cuma İçten.Mehmet S.Hamzaoğlu.Mine lök Beyaz ,Oya Eronat ,Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Ak Parti İl Başkanı Halit Advan ve öteki ilgililer tarafından karşılandı.



DİYARBAKIR TEŞKİLATI KONGRE HAZIRLIĞI

Av.Halit ADVAN 4.İl kongresi öncesi harıl harıl çalışmalar için bakanımız Mehdi EKER Millet vekillimiz Cuma İÇTEN ve kayapınar ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI yönetim,gençlik kollarımız ve kadın kollarımız yoğun bir şekilde çalışmalarda destek oldular.Özelliklede İçten ve kırsaçlı’nın üstün gayretleri gözlerden kaçmadı.
Kayapınar ilçesi olarak il kongresi olmasına rağmen sanki ilçemizin kongresiymiş gibi çalışma kararının alındığını gerek kongre salonu,gerekse caddelerimizin bayrak ve flama asmalarında gençlik kollarımızla birlikte ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI gün boyunca ve gece saat 6 ya kadar çalışması ilimizde takdirle karşılanmıştır.kongre boyunca kayapınar ilçesinin ve kırsaçlının fedakarca ve azimle çalışması günün konuşmalarından biri oldu.


BUNLARIN SÖYLEYECEK SÖZÜ YOK

Bunlar onun için şiddeti özendiriyor. Bunlar kendileri üretmez, kendileri ortaya bir şey koymaz. Üreteni engellemeye, tehdide çalışırlar. Bunlar şu anda hedef olarak sadece Ak Parti'yi görüyorlar. Çünkü Ak Parti çözüyor, çözüm üretiyor. Çözüm ürettiği için var güçleriyle Ak Parti'ye saldırıyorlar. Ak Parti'nin genel başkanı Başbakan gönül diliyle konuştuğu için bunlar milletimle başbakanın kucaklaşmasını önlemeye çalışıyor. Bizim aramızda aracılar olmayacak. Bize birbirimizden haber getirenlere değil, biz birbirimize inanacağız.

Başbakan İl başkanlığımız İlçe başkanlıklarımız defalarca saldırıya uğradı. Teşkilatımızın mensupları, yakınları kaçırıldı.bumudur demokrasi ve özgürlük dedikleri şey

Sizler Diyarbakır'ı büyütmek için, Türkiye'yi büyütmek için, Diyarbakır'ın sorunlarına çözüm üretmek için kahramanca mücadele verdiniz. Her birinizi tek tek tebrik ediyorum. AK Parti daha kurulmadan Diyarbakır kucağını açmıştır. Bu kardeşliği hiç kimse bozamayacaktır, buna ne terör örgütü ne de siyasi uzantılarının tehdit ve hakaretleri izin vermeyecek" diye konuştu. .

Başbakan olarak Diyarbakır'a 12. ziyaretini gerçekleştirdiğini ifade eden Erdoğan şunları söyledi:
En çok ziyaret ettiğim illerden biridir Diyarbakır. Biz Diyarbakır'a aşığız, sevdalıyız. Diyarbakır'ın efendisi değil, hizmetkarıyız. Bugün sizinle siyasetin diline, iktidarın diline başvurmadan sadece kardeşiniz olarak konuşuyorum. Diyarbakır'a ne zaman geldiysem her zaman gönül diliyle konuşuyorum. Çünkü ben Diyarbakır'da sadece Diyarbakırlı kardeşlerimin huzurunda konuşmuyorum. Kabri burada bulunan sahabilerin huzurlarında konuşuyorum. Mekke'den, Medine'den, Kudüs'ten sonra en kutsal topraklar olan






Diyarbakır'da konuşuyorum.

Diyarbakır'da her zaman gönül diliyle, içtenlikle konuştum. Bugüne kadar Diyarbakır'da bir başbakan olmanın siyasetçi olmanın ötesinde sizlerin bir kardeşiniz sizlerden biri olarak konuştum. Bugün de ben buraya sizin bir kardeşiniz olarak geldim ve konuşuyorum. Sizinle siyasetin, devletin, iktidarın diline başvurmadan bunların hiçbirine prim vermeden sadece bir kardeşiniz olarak konuşuyorum. İletişim kurmak için aracılara ihtiyacımız yok. Bizim ilişkimiz uzaktan kumandayla talimatlarla belirlenmiyor. Bizim

PARTİMİZ KAPATILIYOR DİYE ŞİKAYET ETMESİNLER!





Bizim rabbimiz ve halkımızdan başka kimseye verilecek hesabımız yoktur. Benim Kürt kökenli vatandaşlarımın, kardeşlerimin hakkını savunduğunu iddia eden bir parti var. Anayasa paketini hazırlarken Meclis'te sürekli oylamalardan kaçtı. Her zaman dediler ki, 'partiler devamlı kapatılıyor' Biz de partilerin kapatılmasını engelleyecek bir madde de koyduk oraya. O maddede bile bu parti Meclis'i terk etti gitti. Halbuki Meclis'i terketmeseydiler şu anda Türkiye'ye partilerin kapatılması mümkün olmayacaktı. Hala sıkılmadan diyorlar ki, 'Bizim partimiz kapatılacakmış'. Sen zaten partinin kapatılmasını engelleyecek meclisi terk edenlerden birisi değil misin? Maalesef bizim içimizden birkaç kişi çıktı ve Anayasa maddesine maalesef o maddeyi koyamadık.

TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNDEN RAHATSIZ OLAN ÜLKELER VAR

CHP'nin BDP'den farkı var mı? Terör örgütünün bu mesele çözülmesin diyerek şiddeti nasıl tırmandırdığını ne boyutlara yükselttiğini en yakından benim Diyarbakırlı kardeşlerim biliyor. Neden Ak Parti teşkilatlarına saldırılar. Bir de sizin haberdar olmadıklarınız var. Bu kanlı meselenin içinde sadece terör örgütü yok. Bu meselenin içinde kandan siyaset devşirenler var. Türkiye'nin büyümesini istemeyen ülkeler var.



KÜRTÇE TV KURARKEN DUDAK BÜKTÜLER

Biz demokratikleşme mücadelesinde hak ve özgürlükleri geliştirme mücadelesinde hep yalnız kaldık, hep kösteklendik, engellendik. Sadece Kürtlük üzerinden siyaset yapanlar, biz Kürt kardeşim için Kürtçe televizyon kurarken, 24 saat Kürtçe yayına geçerken, onlar dudak büktüler. Yapamazlar dediler. Üniversitede Kürtçe dersler kurarken alay ettiler. Biz yüzyıldır hayal olarak gösterilen alanlarda tarihi adımlar atılırken ya yok saydılar, ya küçümsediler ya da engellemek için ellerinden geleni yaptılar.

TERÖR ÖRGÜTÜ VE BDP BÖLGENİN CHP'Sİ OLMAK İSTİYOR

Birileri artık biz Başbakandan müjde beklemiyoruz diyorlar. Ben zaten size müjde vermek için gelmiyorum, ben Diyarbakır'daki kardeşlerime müjde vermek için geliyorum. Biz sipariş üzerine iş yapmayız, görevimizin görevi neyse onu yapıyoruz. Onlar çözümü engellemek için şiddete başvurdular, biz daha fazla demokratikleşme reformu yaptık. Onların yasakladığını biz özgürlüğe kavuşturduk. Terör örgütü ve uzantısı malum parti BDP bölgenin CHP'si olmak istiyor.

KAPI KAPI DOLAŞMAYA HAZIR MIYIZ?




Benim teşkilatımdan, sizlerden bir ricam var. Diyarbakır il teşkilatı sadece Diyarbakır değil çevresine örnek teşkil ediyor. Siz ne kadar çalışır, bu yola yüreğinizi koyarsanız, bilin ki çevre iller o derece güçlenir ve başarılır. Öncelikle hakkımızda yürütülen kampanyaları boşa çıkarmak için çok çalışacağız. Kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız, kardeşlik düşmanlarına asla fırsat vermemeye hazır mıyız. İnşallah yarın da Şanlıurfa il teşkilatımızın kongresini yapacağız.





DİYARBAKIR'A 10 BİN KİŞİLİK CAMİ

İnşallah Diyarbakır’ımıza dev bir stad yapacağız. Diyarbakır'da en az 10 bin kişilik bir cami yapacağız, bunun adımını atacağız. Çünkü size bunlar yakışır. İnşallah Dicle'yi de en güzel şekliyle gösterdiğimiz projeyle hayata geçireceğiz.


İSTEDİĞİMİZ GİBİ BİR KONGRE OLDU

Bunca çalışmanın meyvesinin bu güzel ve çoşkulu kongre olması bizi çok sevindirdi ve mutlu etti burda ilçelerimizin de yapmış olduğu organize çalışma ve çalışmanın karşılığı övgülerin karşılığı olması gayet memnuniyet vericidir.



M.ALİ KIRSAÇLI BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A ANNE SEVGİSİ'Nİ ANIMSIYAN BİR TABLO HEDİYE ETTİ

kırsaçlı anlamlı bir hediye ile başbakanımızı çok mutlu etti özel tasarlanmış ve halının üzerinde başbakan ve annesinin işlemeli anne oğul resmini tasarlıyarak anlamlı bir hediye sununca başbakanımız çok MUTLU oldu bu hediye kongrede çok konuşuldu ve takdir edildi bizde bu hediyede emeği geçenlere teşekürlerimizi sunuyoruz.




MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More