FOTO HABER

30 Eylül 2012 Pazar

KUTBETTİN ARZU'YA TAZİYE ZİYARETİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık bakan yardımcısı kutbettin ARZU'NUN babasının taziyesine Millet vekilimiz Cuma İÇTEN ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI yönetim kurulumuzla katılımda bulunuldu
MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

NERDE YOKSUL AİLE VARSA ORDA KIRSAÇLI VARDIR

İlçemiz kayapınar ne kadar coğrafi yapısı ve özelikle de Diclekent'in Lüxs ve görkemli yapısıyla da anılıyorsa.Bu kadarda varoşları olması bir gerçektir.Biz kayapınar teşkilatı olarak özelik lede bu vatandaşlarımıza sahiplenmek için elimizden geleni yapmaya gayret göstermek zorundayız.KIRSAÇLI daha önce tespit etiği yoksul ailelere ulaşarak yardım dağıtımını yaptı.KIRSAÇLI yardım için çok hassas davranarak muhtaç ailelere ulaşmak için bir komisyon kurdurdu.bu komisyonun koordineli çalışmaları bizzat katılarak yardımları birebir iletişimler sağladı. Tanıştığımız yoksul ailelerin sorunları yakında dinleyerek ne kadar zor bir yaşam koşularıyla boğuştuklarını söylenen ailelerin acılarını paylaştı.
MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

HUBUBAT DEPOLAMA TESİSLERİN AÇILIŞI

19.09.2012 Tarım Gıda ve Hayvancılık bakanı Mehdi EKER,Sağlık bakan yardımcısı Agah KAFKAS,Cuma İÇTEN,Mine LÖK BEYAZ,Oya ERONAT,İl başkanımız AV.Halit ADVAN,Diyarbakır il vali vekili Mustafa CAN,İl Sağlık Müdürü Sait AVAR,Kayapınar İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI Kadın ve Gençlik ve yönetim kurulumuz katılımda bulunuldu.Kayapınar ilçe Teşkilatı 19.09.2012 sabahı saat 9.00 pari teşkilatı önünde karabalık bir konvoyla bir münübüs.ve yaklaşık 7 araçla Bismil Tepe Beldesinde açılacak Devlet hastahanesinin açılışına katılımda bulunuldu.Daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü (TMO) tarafından 6 ilde yapılması planlanan ve toplam 300 bin ton kapasiteli 13 hububat depolama tesisinin temeli, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde düzenlenen törenle atıldı. Bakan Mehdi Eker’in de katıldığı açılış töreni ile birlikte, eş zamanlı görüntülü bağlantı kurularak gerçekleşen törenlerle Babaeski (Kırklareli), Çankırı, Çumra (Konya), Mucur (Kırşehir) ve Viranşehir (Şanlıurfa) tesislerinin de temelleri atıldı.TMO’nun depo kapasitesine 5 yıl içerisinde 1.5 milyon ton ilave kapasite kazandıracaklarına belirten Bakan Eker, “300 bin ton kapasiteli bu depolar son teknolojiye sahip olacak. Türkiye'de TMO'ya ait 4 milyon ton, özel sektöre ait ise 13 milyon tonluk depo var. Üretim kapasitemiz göre yaklaşık 6-7 milyon ton daha ilave depoya sahip olmamız gerekiyor. 5 yıllık süre içerisinde bunun 1.5 milyon tonunu yapacağız. Temelini atacığımız 300 bin ton kapasiteli bu depolar 2013'ün sonunda hizmete girecek" şeklinde konuştu.
Diyarbakır Vali Vekili Mustafa Can ise il genelinde üretilen ürünün kalitesi ve çeşitliliğinde her geçen gün artış olduğunu belirterek, bu yatırımın Diyarbakır için önemli olduğunu söyledi. Bu Açılışlarda kayapınar teşkilatının çoğunluğu göze batı ve her yerde olabileceklerini bir göstergesi olarak lanse edildi. MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

BİSMİL TEPE DEVLET HASTAHANESİNİN AÇILIŞI

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Tepe beldesinde inşa edilen 18 yataklı devlet hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. DİYARBAKIR Bismil Tepe beldesinin Devlet hastahanesinin açılışı için yoğun ilgiyle karşılandı.Tarım Gıda ve Hayvancılık bakanı Mehdi EKER,Sağlık bakan yardımcısı Agah KAFKAS,Cuma İÇTEN,Mine LÖK BEYAZ,Oya ERONAT,İl başkanımız AV.Halit ADVAN,Diyarbakır il vali vekili Mustafa CAN,İl Sağlık Müdürü Sait AVAR,Kayapınar İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI Kadın ve Gençlik Kolları ve yönetim kurulumuz katılımda bulunuldu. Tepe beldesinde düzenlenen törende konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye’nin, geçmişte bir çok sorun yaşadığını belirterek, eskiden bazı insanların Tepe beldesinde tedavi beklerken hayatını kaybettiğini söyledi. Bakan Eker, “Bizim evimiz yolun kenarındaydı. Bu bölgeden nice insanlar gördüm, buradaki sağlık ocağına gelmiş ancak tedavi olamadan, sağlık imkanına kavuşmadan hayatını kaybetti. O gün geride kaldı. Şimdi burada çok güzel bir hastanenin açılışını yapıyoruz.” dedi. Tepe’nin ismini, kazı çalışmasının yapıldığı bir tepeden aldığını ve o tepede yapılan çalışmalarda 10 bin yıllık medeniyetin izlerinin görüldüğünü belirten Bakan Eker, “Bu medeniyetin devamı, insanlar 30 yıl öncesine kadar barış ve huzur içinde yaşadı. Şimdi gün geçmiyor ki bir yerden saldırı haberi gelmesin, ölüm haberi gelmesin. Dış güçlerin taşeronluğunu üstlenen bir PKK, huzuru bozmak için elinden geleni yapıyor diye konuştu.
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas da sağlık alanında atılan dev adımlar sayesinde insana artık insan gibi bakıldığını söyledi. Türkiye’nin, her alanda olduğu gibi sağlık alanında çağ atladığını anlatan Kafkas, Dünya Sağlık Örgütü’nün Türkiye’deki sağlık başarısını örnek gösterdiğini kaydetti. 2002 yılına kadar Türkiye’de Sağlık Bakanlığı dışında herkesin sağlıkla ilgilendiğini, bakanlığın ise sadece hasta tedavisine baktığını belirten Kafkas, yaptıkları reformlar sayesinde zengin, esnaf ve yoksul hastanesi ayrımını ortadan kaldırıp, eşit hizmet anlayışını getirdiklerini kaydetti. Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Sait Avar da 18 yataklı hastanenin, Tepe beldesi ile çevre köylerde ikamet eden vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi. Hastanede 4 doktorla birlikte 21 personelin görev yapacağını anlatan Avar, halkın en kısa yoldan en güzel hizmete ulaşması gayreti içinde olduklarını vurguladı. Konuşmaların ardından hastanenin açılışı yapıldı. Törene, belde halkının yanı sıra çok sayıda kurum amiri katıldı. MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

25 Eylül 2012 Salı

DİYARBAKIR YENİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE TANIŞMA ZİYARETİ

DİYARBAKIR YENİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE TANIŞMA ZİYARETİ Sayın millet vekilimiz Cuma İÇTEN,Mine LÖK BEYAZ,Oya ERONAT,Kayapınar ilçe başkanımız M.AliKIRSAÇLI VE SUR ilçe Başkanı Şafak YENTÜRK DİYARBAKIR ilimize yeni atanan il emniyet müdürümüz Recep GÜVEN'İ Makamında ziyaret edilerek yeni görevinde başarılar temennisinde bulunuldu. Milletvekillerimiz ve kırsaçlı ilimizde ki Siyasi,Asayış,Cinayet ve Hırsızlık, (kapkaçılık),Uyuşturucu gibi yüz kızartıcı suçların asgariye inebilmesi için titizlikle çalışması gerekli.Diyarbakır'ın 1990 lı yıllardan sonra başlayan güç ten dolayı eğitim seviyesinin düştüğü ve suç oranların tırmandığı bir döneme gidildi.GÜVENİN bölgeye yabancı olmadığını ve bu bölgenin insanlarını yakında tanıdığını amacımız insan hakları ilkesinin içinde ve demokratik ve adil bir eğilim içinde görevlerini yapacaklarını söyledi.İlk hedeflerinin ilimizin asayışını sağlarken vatandaşlarımızla bir bütün olarak birlik ve beraberlik içinde olacağını söyledi.Bizim varlığımız vatandaşlarımızın teminatı olarak kabul ediyoruz.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

13 Eylül 2012 Perşembe

YÜRÜTME VE YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

13.09.2012 Toplantısı saat 16.30 da İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI başkanlığında başlandı gündemde olan konular okundu toplantı gündemde olan konuları değerlendirildi.Ülkemizde yerel seçimlerin yaklaşması ve alınması gereken önlemlerin tartışıldığı.Hafta içinde ilimizde yapılan teşkilat başkanları toplantısı'da teşkilat başkanımız M.Servet KAKI Katılarak başarılı çalışmalarıyla takdir edilmiştir.Türkiye ve ilimiz Diyarbakır'da ilçeler bazında yapılan üyelik çalışmalarında ilçelerin eksikleri olduğu ve bu sorunların giderilmesi için var gücümüzle çalışmamız gerektiğinin farkında olmalıyız.Yönetim kurulu toplantısına başkan M.Ali KIRSAÇLI,Kadın kolları başkanımız Vesile KILINÇ,Faruk ASMA,M.Servet KAKI,A.Haşim SİZER,Veysi NART,Cevat OCAKHANOĞLU,Oktay KAYMAK,Vedat POLAT,Evren İPEK,Asuman ALTUN,Osman ÇOKUR.Adil AYDIN,Ercan EZGİN,İsmail BABACAN,Bahar ŞAHİN ,Vedat ALP,İlhami KAHRAMAN,Katılımda bulunuldu.Toplantı çok verimli geçmesi tüm yönetimin çalışmalar üzerinde odaklanması,önümüzdeki günlerin yoğun tempolu bir Çalışmanın beklendiğini göstermektedir.




TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

7 Eylül 2012 Cuma

KAYAPINAR'DAN AV.ERCAN EZGİN MEMNUNİYETİ



Ak Parti kayapınar ilçe yönetim kurulu üyemiz sayın AV.ERCAN EZGİN Partimizi temsilen İl başkanlığınca DİYARBAKIR il valiliğince Kurulan İnsan Hakları komisyon kurulana seçilmiştir.Biz kayapınar ilçe teşkilatı olarak bunda büyük memnuniyetlik duymaktayız.EZGİN'İN İlçemiz ve ilimizdeki insanlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını yakında ilgilenecek ve bu konuda çözüm konusunda vatandaşlarımıza çara olacağına inancımız tamdır.kayapınar ilçe teşkilatı olarak Av.Ercan EZGİN'E yeni görevinde başarılar dileriz.




TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI


YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

07.09.2012 Ak Parti kayapınar ilçe başkanlığı M.Ali KIRSAÇLI başkanlığında yapılan haftalık yürütme ve yönetim kurulu toplantısı yapıldı.Gündemde Ülkemizde ve ilimizde yapılan son olaylar ve alınması gereken önlemleri değerlendirildi. Fikir alış verişinde bulunuldu.KIRSAÇLI Yerel seçimlerin 2013 yılında yapılması söz konusu olunca ve bu ihtimalinde yüksek olması.Biz seçimin olacak gibi düşünmek zorundayız dedi.KIRSAÇLI sandık görevlileri tespiti ve eğitime tabi tutulması bu konuda hassasiyetini dile getirdi.Yönetim kurulunun özerlikle eksiksiz katılmalarını istendi.Toplantıya iştirak eden M.ali KIRSAÇLI,Kadın kolları başkanı Vesile KILINÇ,Faruk ASMA,Servet KAKI,A.Haşim SİZER,Yusuf ziya TALAY.Veysi NART.CEVAT OCAKHANOĞLU,Asuman ALTUN,Oktay KAYMAK.Ercan EZGİN,İlhami KAHRAMAN,Adil AYDIN,Fırat FİDAN,Bahar ŞAHİN.Gençlik kolları başkanı Osman ÇOKUR,Veysi tercih BUDAK,İsmail BABACAN,Vedat ALP, katılımda bulunuldu.Bu toplantıda il ve ilçemizin sorunları masaya yatırıldı.Alınması gereken önlemlerin yapılması için tüm yönetim kurulumuzun bu konuda canla başla çalışması gerektiğini belirtildi.



TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

KIRSAÇLI' DAN SİYASİ AKADEMİSYENLERİNE TEŞEKÜR PLAKETİ


Ak Parti kayapınar ilçe yönetim kurulumuz siyasi akademisyenlerine Kayapınar ilçe başkanımız sayın M.Ali KIRSAÇLI Siyasi akademi belgelerini hak kazanan Faruk ASMA,Servet KAKI,Yusuf ziya TALAY,Cevat OCAKHANOĞLU,Veysi NART,Ercan EZGİ Tebrik ederek başarılı olup hak eden belgelerini takdim edilerek verdi.Bu tüz çalışmalarının devamını temennisinde bulunuldu




TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

3 Eylül 2012 Pazartesi

İL BAŞKANIMIZ AV.HALİT ADVAN TEŞKİLATIMIZA NEZAKET ZİYARETİ

Ak Parti Diyarbakır il başkanımız ve yönetim kurulumuz kayapınar ilçe teşkilatımızı nezaket ziyaretinde bulunuldu.Buradan Kayapınar ilçe yılmaz güney caddesindeki Bediüzzaman camisinde cuma namazı kılınıldburdan kayapınar ilçe başkanlığına gidildi.Burada bir toplantı düzenlendi AV.halit ADVAN meclis dayanışma toplantısı hakkında bilgi verdi.ADVAN ve KIRSAÇLI Diyarbakır devlet araştırma hastahanesinde yeni kurulan organ nakil ünitesi için baş hekim prof.dr.yusuf YAĞMUR'U Makamında ziyaret eden Ak Parti il ve kayapınar ilçe heyetleri.Diyarbakır ve Bölgenin yanısıra Ortadoğu’nun çeşitli ülkelerinden gelen hastalara bütün branşlarda sağlık hizmeti veren, en zor cerrahi operasyonların bile artık başarıyla gerçekleştiği Hastanemizde, ‘Böbrek Nakil Merkezi’ni de hizmete sundu.

Başhekim Yusuf Yağmur’un göreve gelmesiyle birlikte hızlı bir değişim içine giren, birbiri ardına ünitelerin hizmete girmesiyle 24 saat kesintisiz komplike sağlık hizmeti sunulan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hazırlıkları uzun süredir devam eden ‘Böbrek Nakil Merkezi’ni de hizmete açtı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başhekim Prof. Dr. Yusuf Yağmur, ‘Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ, ilk günden bu yana bizlere büyük destek oldu. Kendisine bu anlamda teşekkür etmek istiyorum’ diyerek şöyle devam etti.

‘ Ülkemizde ve dünyada, her yıl çok sayıda insan organ yetmezliği ile karşı karşıya kalıyor. Buna karşılık, verici sayısının yeterli seviyede olmaması organ nakline olan ihtiyacı artırıyor. Kadavradan yeterli bağışın yapılmaması, canlı vericilerden nakil yapılmasını zorunlu kılıyor. Ayrıca, organ nakli bekleme listesine eklenen kişi sayısı da her geçen yıl çoğalıyor. Pek çok hasta, sağlıklı bir organ bulabilmek umuduyla bekliyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de önemli bir sağlık sorunu olan organ nakli konusunu misyon edinen Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yeni açılmasına rağmen nakil olmak için başka illere gidemeyen hastalarımıza umut olmuştur’ dedi.

ADVAN ve KIRSAÇLI ya bu işin bir uzman ekip işi olduğunu söyleyen YAĞMUR ekip Son derece tecrübeli ve uyumlu bir ekip ile nakilleri gerçekleştirdiklerini belirten Doç. Dr. Ramazan Danış ise şu görüşleri dile getirdi: BU tecrübeli ekiple birlikte tanışma ve hastaları ziyarete bulunuldu doktorlarımızla tanışıp bilgi alış verişinde bulunuldu.

‘YAĞMUR Son derece tecrübeli ve uyumlu bir ekibimiz var. Bu işin mimarı Başhekimimiz Prof. Dr. Yusuf Yağmur’dur. Organ Nakli Merkez Sorumlu Hekimi Genel Cerrahi Uzmanımız M.Veysi Bahadır, Sorumlu Yardımcısı Genel Cerrahi Uzmanı Ünal Beyazıt, Genel Cerrahi Uzmanı Nurettin Ay, Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Ramazan Danış, Nefroloji Uzmanı Borçak Çağlar Ruhi, Gastroentoroloji Cerrahı Uzmanı Feza Ekiz, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Doç. Dr. Sedat Kaya, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Kamile Keskin, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Şafak Kaya, Koordinatörlerimiz Gülenber İsaoğlu, Mansur İnalcan ve Tıbbi Sekreterimiz Emine Ay, Klinik Sorumlu Hemşiremiz Birsen Basılgan Teyfur, Deneyimli Klinik hemşirelerimiz ve ameliyathane çalışanlarımız büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.Bizde bu başarılı uzman kadromuza başarılar dileriz.




TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More