FOTO HABER

30 Ocak 2013 Çarşamba

DEVLET ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE ZİYARET



    Ak Parti kayapınar ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kurulumuz Devlet araştırma hastahanesine gidilerek genel sekreter Muhammed Güzel'i Makamında ziyaret edildi.KIRSAÇLI ile GÜZEL bölgemiz ve ilimizdeki sağlık sorunları ve çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Diyarbakır'da sağlık kurumu olarak çok mesafeler kay deldiğini 12 yıl içinde çok hizmetler yapıldığını bunu halkımız zaten görüyor.Diyarbakır çok güzel hizmetlerin olacağını bu konuda bazı projelerinin olduğunu söylendi.Bu görüşmede çok olumlu geçti bizde Hocamıza başarılar  diledik her zaman yanlarında olduğumuz belirtik.


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

17 Ocak 2013 Perşembe

EKER VE YILDIRIM DİCLE ÜNİVERSİTESİ KÖPRÜ AÇILIŞINI YAPTI

   12.12.2012. Karayolları Bölge müdürlüğü tarafından yapılan Dicle üniversitesi köprülü kavşağın açılışı için Diyarbakır'a gelen Ulaştırma,Haberleşme,  ve Denizcilik Bakanı Binali YILDIRIM,Gıda Tarım  ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER,Millet vekillerimiz Cuma İÇTEN,Galip ENSARİOĞLU,Oya EONAT, il valimiz sayın Mustafa TOPRAK,kayapınar ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ilçe yönetim kurulumuz ,kadın ve gençlik kollarımız,çok sayıda bürokratlar katılımda bulunuldu.Konuşmacı olarak YILDIRIM partilere hitaben konuşmasında önemli konulara değindi.YILDIRIM 80 yılda Diyarbakır'a  45 km bölünmüş yol yapılırken Ak Parti iktidarı döneminde  ise 327 kilometre bölünmüş yol yapıldığını belirti.Biz bu hizmetleri yaparken batı ile doğuyu birleştirdik aslında ayırım yapmadık,bizde ayrımcılık olmaz birleştiricilik olur.Bu ülkenin kardeşliğe,birliğe ihtiyacı  var.Başbakanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'IN Diyarbakır'ı benimsiyor,önem veriyor.Bu ülke dimdik ayakta kalması için Türküyle,kürt'üyle birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayacaklardır. Bu terör belasından bir an evvel kurtulması gerek bunun içinde ne gerekiyorsa yapılacaktır.



 YILDIRIM'DAN DİYARBAKIR'A HAVAALANI MÜJDESİ

Bakan yıldırım Diyarbakır'a yapılacak9 kilometre yeni havaalanı için yaklaşık 400 milyon lira harcanacağını söylendi.1,5 yıl içinde 30 kilometrelik çevre yolunu bitireceğiz böylece 43 km çevre yolu Diyarbakır'a kazandırmış olacağız.
    Diyarbakır için hizmetlerimiz devam edecektir,şuana kadar 1 katrilyonu geçti.1 katriyonda yolda Havaalnı çok kapalı  ve dar sahadaydı bu Diyarbakır'a hiç yakışmıyordu  bu uygulama artık sona erdireceğiz.2003 yılında 130 bin olan ziyaretçi şimdi ise 1milyon 800 bin olmuştur.

DİYARBAKIR'A DEMİRYOLU PROJESİ 

YILDIRIM Diyarbakır'a demir yolu projesi var yani ulaşım için her yolları açacağız diyarbakr'ın çehresini yeniden inşa edeceğiz.

EKER DİYARBAKIR'A HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR.
 Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER Diyarbakır'da devam eden 9 kavşak çalışması devam ediyor bunlarda bitse Diyarbakır 12 Kavşak olacak iki tanesi hal ve migros kavşağı bir Ay içinde bitecektir.Doğum evi ve terminal bölgesindeki kavşaklar ise baharda bitecektir,üçkoyu ve kantar kavşakların çalışmaları başlandı,Gömme taş, TRT kavşakları bağlantı yolları yapılıyor.Bu kavşakların maliyetleri 10,5 milyon liradır.Çevre yollarıyla birlikte bu 443 milyon lira harcanacaktır.


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

11 Ocak 2013 Cuma

KAYAPINAR'I SURİYELİLER ZİYARET ETİ

10.01.2013 Suriye den gelen vatandaşlar ilçe teşkilatımıza gelerek başkan M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kurulunu ziyarette bulundular.KIRSAÇLI Suriyeli vatandaşların sorunlarını  dinledi.Türkiye'nin Suriyeli vatandaşlarımıza her zaman kucak açmıştır,sorunlarına çare aramış,gerekli desteği,yardımı yapmış ve yapmaya da devam edecekler.Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Suriyeli vatandaşlarımıza kucak açmış ve önemsemiştir.Diyarbakır-- kayapınar teşkilatı olarak gerekli desteği sunacağız sizler burayı kendi eviniz gibi görmenizi isteriz her zaman sizlerle yiz.



TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

6 Ocak 2013 Pazar

KAYAPINAR'DA GENÇLİĞİN İÇTENLE SABAH KAHVALTISI



01.2013 Kayapınar ilçe gençliğin organize ettiği sabah kahvaltısına vekilimiz sayın Cuma İÇTEN,İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI yönetim kurulumuz,kadın kolları başkanı vesile KILINÇ,gençlik kolları başkanı Osman ÇOKUR,ve kayapınar  gençlik katılımda bulunuldu.Kahvaltı bir anda sohbete dönüşüldü malumunuz siyasetin olduğu yerde kahvaltı bile ekarte ediliyor.İÇTEN sayın başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'NIN başbakan olmadan çok uzun yol katlederek buralara geldi bir mahalle temsilciliğinden,şu anki bir dünya lideri konumundadır.Siyasette küskünlük,dargınlık,pes etmek yok,savaşmak,mücadele etmek vardır.İÇTEN kendisinden de örnekler verilerek çok zor şartlarda haksızlıklardan sonra buraya kadar gelme becerisini gösterdi.İÇTEN daha sonra genliğin sorunlarını dinlendi,fikir alış verişinde bulunuldu.


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

KAYAPINARDA CUMA NAMAZ'I ETKİNLİĞİ

    04.01.2013 Cuma namazı cebel-i nur Cami'sinde kayapınar ilçe teşkilatı ve sayın millet vekilimiz Cuma İÇTEN Katılımda bulunuldu namaz çıkışında yoğun ilgiyle karşılanan Cuma İÇTEN vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlendi.onlara gereken yardımı sunulacağını Söylendi. Kayapınar ilçe başkanın M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kurulu tam kadroyla iştirak etiler.Bur dan Kulplular yas evine gidildi taziyede bulunuldu.


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

5 Ocak 2013 Cumartesi

DİYARBAKIR'DA SÜLEYMAN SOYLU'YA BÜYÜK İLGİ

    05.01.2013 Cumartesi Diyarbakır il toplantı salonunda LİDER ÜLKE TÜRKİYE ( II ) 8.Siyasi akademisi  MYK yönetim kurulu üyesi AR-GE genel başkan yardımcımız Süleyman SOYLU  konuşmacı olarak katıldı.SOYLU 'YA çok büyük  ilgi vardı salonu dolduran partililer zaman zaman SOYLU'NUN konuşmalarını ayakta alkışladılar.Soylu Dünya da Türkiye'nin konumundan örnekler verildi,insan hakları,demokrasi,ekonomi,inanç özgürlüğüne değindi.Türkiye son 12 yılda çok  önemli gelişmeler gösterdi,  bu başarılardan sonra dünyadaki yeri belidir.
      SOYLU Türkiye'nin dünyanın  her ülkesinin de itibarlı ve güvenli bir ülke konumuna gelmiştir.Bizim en büyük güvencemiz sayın başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'IN  DEDİĞİ gibi genç bir nüfusa sahip olmamız.Türk,kürt,Laz,,Çerkez,Suryani,Suni,ermeni,roman,özbek.arap biz bu kültürlerin hepsini bir arada kardeşçe yaşayan topluluğuz.Bunlar bizim en önemli ortak değerlerimiz dir. Kayapınar ilçe başkanı M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kurulumuz tam kadroyla katıldı.


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI


3 Ocak 2013 Perşembe

KAYAPINAR İLÇE TEŞKİLATI HAFTALIK TOPLANTI YAPTI

03.01.2013  Perşenbe günü haftalık yürütme ve yönetim kurulu Toplantısını M.Ali KIRSAÇLI başkanlığında yapıldı gündemde olan konular değerlendirildi.İl başkanlık sürecinin önemine değindi ilimize hayırlı olması temennisin de bulunuldu.Yönetim kurulu ile fikir alış verişinde bulunuldu,bazı konular üzerinde tartışılarak çözüm aşamasına gidildi. KIRSAÇLI sandık kurulu ve ilçemize parti üyelikleri hakkında daha aktif bir çalışma üretilmesini gerektiğini 2013 yılı ilçemiz için yeni bir çalışma sürecini başlatılacağını çalışmalarımıza daha sıkı bir şekilde yürütüleceğini, bu konuda bütün birim başkanların gerekli çalışmalar içinde olması gerektiğini  söylendi.




TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More