FOTO HABER

22 Temmuz 2013 Pazartesi

KAYAPINAR İÇTEN'LE ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Millet  Vekilimiz sayın  Cuma İÇTEN ile kayapınar İlçe  başkanımız M.Ali KIRSAÇLI,ve yönetim kurulumuz ile Gaziler  Fırat Bulvarında esnaf ziyaretinde bulundular.İÇTEN ve KIRSAÇLI esnafımızın sorunlarını dinledi,dertleşti,partimizin çalışmalarını,yapılan ve yapılacak çalışmaları esnafımıza anlatarak takdirlerini aldılar.İÇTEN ve KIRSAÇLI esnaflarımızın her zaman yanlarında olacaklarını gereken desteklerini sunacaklarını söylendi,esnafımızdan'da partimize gerekli desteğin sunmalarını istendi.Esnaf vatandaşlarımızın sıcak ve dostane yaklaşımları memnuniyet vericiydi.


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

19 Temmuz 2013 Cuma

MÜSİAD ZİYARETİ

18.07.2013  Millet vekilimiz sayın Cuma İÇTEN Ak Parti kayapınar ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI  ve yönetim kurulumuz ile birlikte  MÜSİAD   başkanı Şahabettin  AYKUT'U Makamında ziyaret edildi vekilimiz cuma İÇTEN bu çözüm sürecinin daha sağlıklı işlemesiyle birlikte ülkemiz ve ilimiz huzurlu,güvenli bir ortamın oluşması ilimizde istik hamın oluşması,işsizliğin giderilmesi,refahın oluşması  için hiç bir sebep yoktur. İÇTEN biz hükumet olarak elimizde gelen çalışmayı yapıyoruz,iş iş sahaları açmak adına yeni talepler bize geldi bizde 3 bin metrekare arazi tahsis ettik,ye terki bize proje  ile gelin bizde size katkı sunalım,bizim işimiz vatandaşlarımızın yanında olmak tır.
                              KIRSAÇLI ise bir teşkilat olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını,onların istek ve taleplerini vekillerimize ve alakalı olan mercileri sunuyor gerekli yardımı talepte bulunuyoruz.Tabiki bazen her vatandaşlarımızın taleplerini ve isteklerini  karşılaya maya biliriz,bu sıkıntıda bazen zorluklarla karşılamaktayız,ama genelde gerekli mercilerimiz bu konuda bize desteklerini sunuyorlar.


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

18 Temmuz 2013 Perşembe

AK PARTİ KAYAPINAR İLÇESİ 10. DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

    16.07.2013 Ak Parti kayapınar ilçe teşkilatı 10.danışma meclis toplantısını Kaplan cty akasya konferans salonunda sayın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız M.Mehdi EKER, İl başkanımız  Av.Aydın ALTAÇ,Sur ilçe başkanımız şafak YENTÜRK,bağlar ilçe başkanı Erdal ERDAL,,İl kadın kolları başkanı Serpil BAKIR,il gençlik kolları Yunus KOCA il ve belediye meclis üyelerimiz,mahalle  temsilcilerimiz ve partililer katılımda bulunuldu.
   Açılış konuşmasında İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI partimizin çalışmalarını ve yoğun olduğumuz bu dönemde sandık ve üyelik çalışmalarına değindi.
   İl başkanımız Av.Aydın ALTAÇ konuşmasında danışma meclis  toplantılarını çok önemsediklerini,Danışma Meclis Toplantılarında temel beklentilerin olduğunu,Geçen ayda yapılan çalışmaların gözden geçirmek ve gelecek aydan yapılacak çalışmaların ön hazırlıklarının dile getirilmesi,varsa yapıla projelerin gündeme getirilmesi gibi çalışmaların yapılması önemlidir.
   Biz özellik lede sandık çalışmalarına çok önem veririz,üye kayıtlarında Ak Parti ailesine yeni vatandaşlarımızı almak ve üye yapmak için yoğun  çaba içindeyiz,bu çabamız başbakanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'LA Kızılcıl hamamda gerçekleştirdiğimiz il başkanları toplantısında Türkiye'de  ay bazında  birinci,genel dede 5. sıraya yerleştik bu bir başarıdır, başbakanımız bizi tebrik etmesi  mutluluk kaynağımız oldu.


   Çözüm sürecinde Diyarbakır'da sahada çok ciddi çalışmalara imza atacaklarını söyledi. ALTAÇ Ak Parti 2002 de iktidara geldiği zaman insan hakları anlamında,Ekonomik alanda,Hayatın her alanında  bizim parti Programımızda  Eşitlik,kardeşlik  ve ülkemizi Refaha kavuşturmak alanında çok ciddi çalışmalar yapıldı.

Gıda T arım ve Hayvancılık bakanı M.Mehdi EKER kayapınar ilçe Danışma Meclis toplansında  konuşmasında ilimiz için önemli açıklamalarda bulundu.Diyarbakır Havalananının resmi bir temel atma törenin önümüzdeki günlerde Ulaştırma bakanımız Binali  bey gelip yapmakta olduğumuz hava limanının temelini resmi olarak atacağız.
    M.Mehdi EKER Diyarbakır'da geliştirilen yeni bir behçe sistemi ile Haziran sonuna kadar çilek elde edile bildiklerini belirti
     Bakanımız M.Mehdi EKER İktidara geldiklerinden bu güne kadar Diyarbakır çiftçisine 1 milyaş 800 milyon lira  destek verdiklerini belirterek  söyle devam etti Diyarbakır'da yaklaşık 49 bin çiftçimiz var ve Ak Parti hükumeti döneminde Diyarbakır çiftçilerimizin  cebine nakdi karşılıksız hibe destek 1 milyar 800 milyon lira  yani eski  para ile 1 katrilyon 800 trilyon lira karşılıksız nakdi hibe karşılıksız verildi.Bu para  kredi  değil borç değil tamamen karşılıksız 30 haziran 2013 tarihine kadar  bu para verildi.sadece 2012 yılında 261 milyon lira yani eski parayla ile 261 trilyon lira hibe destek verildi.

   EKER gelişen huzur ortamını bozmak isteyenlerin olabileceğini,vatandaşların uyanık olması gerektiğini de değinilerek şunları söyledi.Provoke etmek isteyenler var.Herkes barıştan ve kardeşlik hukukundan yana değil maalesef.Çünkü çatışmadan beslenenler var Zulmün olmasından,adaletsizliğin olmasından, bir şekilde nemalananlar var.

TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI
     

2 Temmuz 2013 Salı

5.İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti kayapınar İlçe başkanı,kadın ve gençlik kolları ilçe yönetim kurulu Green Park Otel de  5.il Danışma meclis toplantısına katılım sağlandı.Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanı Mehmet Mehdi EKER,Cuma İÇTEN,Mine lök BEYAZ,Oya ERONAT,İl koordinatörümüz,M.Emin EKMEN,İl başkanımız.Av Aydın ALTAÇ,ilçe başkan ve yönetimleri ,kadın,gençlik kolları ve il ve belediye meclis üyeleri,partililer katılımda bulundular.Açılış konuşmasında il başkanı Av.Aydın ALTAÇ yaptı  göreve geldiğim 5.danışma meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz.Danışma meclis toplantıları her ay da gerçekleştiriyoruz bunun temel  amacı önceki ayın değerlendirmesi ve gelecekte yapılması plan ve projelerin çalışmalarını gündeme getirilip değerlendirmelerde bulunuyoruz.
EN FAZLA ÜYE KAYDI YAPAN İL DİYARBAKIR OLDU  Partimizin her geçen gün üye sayılarını artırıldığını bu ayın en çok üye yapan il Diyarbakır  olduğunu 14 Ağustos'a kadar 20 bin üye hedeflediklediklerini,Türkiye2nin en çok üye kaydı yapan il Diyarbakır olacaktır.
Gıda ve Hayvancılık Bakanımız Mehmet EKER 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehdi  Eker ise İstanbul Gezi Parkı'nda ve Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşanan olayların çözüm sürecini istemeyen odakların işi olduğuna dikkati çekti. Lice’de yaşanan olaylarla ilgili olarak toplumun tüm kesimlerini sağduyu ve sukünete davet eden Bakanımız , barışa inatla, inançla sarılınması gerektiğini kaydetti. Lice'de yaşanan olaylarla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirildiğini söyledi.

TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

KIRSAÇLI KAYAPINAR HALK EĞİTİM SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI.

Ak Parti kayapınar ilçesinde ki Vehbi KOÇ ilk okulunda düzenlenen Etkinliğe ilçe kaymakamı Cemal Hüsnü KANSIZ ilçve başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve yönetimi,ilçe milli eğitim Müdürü Şakir YAMAN,Okul müdürleri,öğretmenlerimiz,veli ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdiler.
      Açılışta halk oyunları ve tekvando gösterileri beğeniyle izlendi,büyük alkış aldı.Açılış kurdelesini Vali yardımcısı Cemal Hüsnü KANSIZ,ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve ilçe milli eğitim müdürü Şakir YAMAN yaptılar.
   İlçemiz halk eğitim müdürlüğünce açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerimiz bir yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

      Vali yardımcımız Cemal Hüsnü KANSIZ konuşmasında sanat insanların barış içinde bir arada yaşamasını sağlayan ortak bir değerdir.
     İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI konuşmasında halk eğitim merkezimizin bu güzel çalışmalarını beğeniyle takip ediyorum ve takdir  ediyorum.Kursiyerlerin beceri ve yeteneklerini sergilemeleri Emeklerini sergilemek demektir. Bizlerde bu vatandaşlarımızın bu güzel günlerinde yanlarında olmaktan mutluluk duymaktayız.Onarın çalışmalarıyla birlikte burada sevgi,saygı,dostluk  sergilemekteler.
        Biz bu tür çalışma ağları genişletmek için bize gelen talepleri değerlendirilip gereken yardımı sunarız.
KIRSAÇLI  kursiyerlerin yapmış olduğu  atölyelerde üretilen çeyiz,halı dokumacılığı,deri işlemeciliği,ebruli  sanatı ,resim ve takı tasarımları gibi ürünler Vehbi koç ilkokulunda sergisi büyük beğeni görmüştür,Emeği geçen herkese teşekur etti.


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More