FOTO HABER

30 Eylül 2013 Pazartesi

TEŞKİLATIMIZ 8.İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI.

Ak Parti kayapınar teşkilatımız 8.ildanışma Meclis Toplantısına AnnaKademe ve Kadın ve Gençlik kollarımız katılım sağlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığımızın 8.Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanımız Aydın Altaç, "Demokratikleşme paketlerini, yasal ve anayasal düzenlemeleri birilerini sevindirmek ve susturmak için yapmıyoruz."
toplantısında konuşan İl Başkanımız Aydın Altaç, "Demokratikleşme paketlerini, yasal ve anayasal düzenlemeleri birilerini sevindirmek ve susturmak için yapmıyoruz. Bu ülkedeki vatandaşların taleplerini, siyasi merci olarak biz cevap olmak zorundayız" dedi. AK Parti Diyarbakır İl Danışma Meclis toplantısı, Diyarbakır milletvekillerimiz Galip Ensarioğlu, Mine Lök Beyaz, Cuma İçten, Oya Eronat, Süleyman Hamzaoğulları,Batman eski milletvekili Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Aydın Altaç, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız yanı sıra çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı. Bir otelde düzenlenen Danışma Meclisi toplantısı, faaliyet raporlarının okunmasıyla başlandı. Toplantıda AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nın çalışmaların yansıtan slaytta, AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanmış Kürtçe şarkılar eşliğinde gösterildi.Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanımız Aydın Altaç, çözüm süreci ve yarın Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacak demokratikleşme paketine değindi. Konuşmasında çözüm sürecine her kesimin destek olması gerektiğini anlatan Altaç, sürece destek sunarak, akan kanın durması sağlanıldığını söyledi. Altaç, "Çözüm sürecine herkesin destek sunması gerekiyor. Bizler çözüm sürecine destek sunarak, birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe katkı sunuyoruz. Biz çözüm sürecine katkı sunarak, anne ve babaların ağlamasını önlüyoruz. Çözüm sürecine destek sunarak, kaynakların ülkenin dört bir yanında eşit dağıtılması ve insanlarımızın mutlu ve huzurunu yaşamalarını sağlıyoruz. Bugüne kadar gerek, yasa ve anayasal değişikliği çalışmalarımız yaşanan sorunlarla ilgili çok ciddi bir noktaya getirdiğimizi düşünüyorum. Bölgede kanın, gözyaşının akmaması da bunun en büyük göstergesidir" diye konuştu. "AK PARTİ OLARAK ÇÖZÜMDEN TARAFIZ" Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açıklanacak demokratikleşme paketi konusuna da değinen Altaç, AK Parti'nin çözümden yana olduğunu ifade ederek, demokratikleşme çalışmaların 2002 yılından beri yaptıklarını dile getirdi. Altaç, "Başbakanımız yarın demokratikleşme paketini açıklayacak. Paket daha açıklanmadan, gerek muhalefet gerek diğer siyasi partiler eleştiri ve şikayetlerini dile getirmeye başladılar. Demokratikleşme paketlerini, yasal ve anayasal düzenlemeleri birilerini sevindirmek ve susturmak için yapmıyoruz. Bu ülkedeki vatandaşların taleplerini, siyasi merci olarak biz cevap olmak zorundayız. Biz bunun için yapıyoruz. Bizler çalışmalarımızı 2002 yılından beri yapıyoruz, yeni yaptığımız bir şey yok. toplumsal yaşam sürekli hareket halindedir.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

29 Eylül 2013 Pazar

KAYAPINAR TEŞKİLATI SAHAYA İNDİ

kayapınar ilçe teşkilatımız,Kadın ve gençlik kollarımız barış mahallesinde Ev ve Esnaf gezisini gerçekleştirildi.Başkanımız M.Ali KIRSAÇLI Esnaflarımızın sıkıntılarını dinlendi.Esnaflarımızın belediyecilik alanında Hizmette büyük sıkıntılarımız var yeterli hizmet alınmıyor,özellikle toplu konutlarda adete yalnızlığa itildik,devlet bu konutları yaptığı için bizlere bakış açıları farklı sadece çöplerimiz alınıyor. Belediyenin hizmet alanında ötekileştirildik.KIRSAÇLI bu sıkıntıları ve belediyenin anlayışının farkındayız,bu çalışmaları her kesimce bilinen bir konu.Ama biz hiç bir zaman ötekileştirmek,tek yünlü bakan biz hizmet anlayışını benimsemedik,Görüyorsunuz belediyenin Diyarbakır’ımıza yapması gereken yollar,kavşaklı köprüler ve benzeri gibi hizmetleri biz hükümetimiz yapmaktadır. Belediyecilik alanında bizi tercih ederseniz bu tür sıkıntıların kalmayacağının teminatını verdi.Bizim hizmet anlayışında ilkel hizmet değil modern üst seviyede biz hizmet anlayışıyla hizmet etme anlayışına sahibiz.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

22 Eylül 2013 Pazar

TEŞKİLATIMIZ EV ZİYARETLERİNE DEVAM ETMEKTEDİR.

21.09.2013 İlçe Teşkilatımız gece 21.00 Partimize Üyelik Çalışmalarından Dolayı Sağladığı Katkılardan Dolayı Üyemiz Olan Mehmet Temur Beyin Evine Misafir Olduk Bu Aktif Çalışmalarından Dolayı Teşekkürü bir borç biliyoruz.Ev sakinlerinin bu sıcak karşılamaları ve partimize olan ilgi,duyarlı bakışları Başbakanımıza sempatileri,Recep Tayyip ERDOĞAN’NIN sağladığı imkanlarla Ülkemiz,bölgemiz,Diyarbakır’ımıza sağladığı çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini teşekkür ederek dile getirdiler.Kayapınar İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve yönetimine bu özverili çalışmalarının devamını beklediklerini kayapınar'ın belediyecilik alanında hak edilen yere gelmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarının gerektiğini bizlerde gerekli desteklerini sunacaklarının sözünü verdiler .Ev Mahalle Ziyaretlerine hız Vermekteyiz.
Tanıtım Medya Başkanlığı.

KAYAPINAR TEŞKİLATIMIZ MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

21.09.2013 Ak Parti kayapınar ilçe konferans salonunda gerçekleştirilen Mahalle temsilcileri istişare toplantısında mahalle temsilcilerimizle yaklaşan yerel seçimlerin standı verildiğini,seçim çalışmalarımızın yoğun bir tempo tutulması ve gerekli çalışmaların teşkilatımıza sunacak katkıları aktaran KIRSAÇLI .Mahalle başkanların bizim için vazgeçilmez bir ekip çalışması olarak bilinmesi gerektiğini belirti.Ter mahalle temsilcisi kendi Mahallesinde bir temsilciden öte beni temsil etme hakkına sahip olması gerekli alt yapı çalışmaları yapıp bizi bilgilendirip istişare etmelidir.KIRSAÇLI ilçemizin teşkilat başkanı M.Servet KAKI beyin yoğun işlerinden dolayı görevi yönetim kurulu üyemiz olan Bahar ŞAHİN’E verildiğini Bahar ŞAHİN başkanımıza yeni görevinden başarılar diler inşallah bu görevi layıkıyla yerine getirir,başarılı olmasını dileriz.ŞAHİN bana bu görevi veren İlçe başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür eder.Bu görevin layıkıyla yerine getirmek için elimde geleni özveriyi vereceğime huzurlarınızda söz veriyorum diye dile getirdi bizlerde bahar Şahin başkanımıza yeni görevinden başarılar diler hayırlı olsun.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

19 Eylül 2013 Perşembe

ERCAN EZGİN'E BAŞARILI PLAKET

Ak Parti kayapınar yönetim kurulu üyemiz olan Av.Ercan EZGİN 31 Ağustos 2013 de Ankara’da Genel Merkezde Yapılan Ve 35 İlden 7500 Kişinin Katıldığı "Yerel Yönetimler 3" Eğitimi Sonunda Yapılan Ak Parti Siyaset Akademisi Sınavında 90 Puanla TÜRKİYE 2.olma başarısını gösterdi. Türkiye’de dereceye giren EZGİN'NE Sayın Başbakanımızdan Plaket alacak olması mutluluk verici bir hadise olarak benimsemekteyiz .Bizim ilçemizde bu başarının gösterilmesine ilçe teşkilatımız sevindirici bir haber olarak görmekteyiz. Kayapınar yönetimi olarakta Ercan EZGİN’NE başarılar dileriz.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

15 Eylül 2013 Pazar

KAYAPINAR İLÇE TEŞKİLATI 12. DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14.09.2013 saat 11.00 Ak Parti kayapınar ilçe konferans salonunda gerçekleştirdi.Toplantımıza sayın Millet vekilimiz Mehmet Süleyman HAMZAOĞULLARI katılımda bulundu.Açılış konuşmasını yapan İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI İlçe teşkilatımız sandık kurulu ve üyelik çalışmalarıyla birlikte esnaf,Mahalle ve STK ziyaretlerini de gerçekleştiriyoruz.Bu yoğun çalışmalarından dolay Anna kademe,kadın kollarımıza,gençlik kollarımıza Teşekur ediyorum. KIRSAÇLI konuşmasında kayapınar ilçemiz 9.kez bombalandı ve saldırıya uğrandı.Eğer Siyasette birileri demokrasiden,insan haklarından temiz siyasetten bahsedecekse bıraksınlar'da biz de hakkımız olan siyasetimizi yapalım,siyasete bomba atılmaz,saygı gösterilmesi gerekiyorsa,bizde bu konuda siyaset yapma hakkına saygı bekliyoruz. KIRSAÇLI BELEDİYE'Yİ ALIP BAŞBAKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ. KIRSAÇLI Kayapınar ne kadar Diyarbakır'da coğrafi yapı olarak modern,çağdaş bir yapıya sahipse'de' Mallesef belediyecilik alanında çok geride ve ilkel bir belediyecilik anlayışıyla yürütülüyordur.Oysaki kayapınar ilçemiz yaklaşık 40 ilden büyük olmasına rağmen hak ettiği yere sahip değildir.Alt yapı,temizlik ve sosyal alanlarda çok geride takip etmektedir.Ancak biz çok çalışıp yeni projeler üretip Diyarbakır'da yerel seçimlerde kayapınar Belediyesini kazanıp sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'A hediye edeceğiz.
Millet vekilimiz Mehmet Süleyman HAMZAOĞULLARI ise başbakanımızın yükü çok ağır olduğunu ve bu yükün altına bizlerinde girmesi gerektiğini.Başbakanımızın İslam ülkeleri için bir fırsat teşkil eder.Bu ülkede yapılan icraatları biliyoruz.bizlerde bu çalışmaları vatandaşlarımıza anlatarak onları bilinçlendirmemiz gerekli.Geçmiş dönemlerdeki işsizlik,eğitim,sağlık,ulaşım,enerji,bölgedeki konumumuz malesef ortadaydı,ama şuan Türkiye Orta doğu'da bir güç durumda ilerliyor. bizim amacımız Diyarbakır ve kayapınarı belediyecilik alanında hak edilen yere ulaşmasıdır. TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

11 Eylül 2013 Çarşamba

NURETTİN NEBATİ KAYAPINAR TEŞKİLATINI ZİYARETE BULUNDU.

NURETTİN NEBATİ KAYAPINAR TEŞKİLATINI ZİYARETE BULUNDU. 10.09.2013 Ak Parti bölge koordinatürumüz Nurettin NEBA Tİ Kayapinar ilçe teşkilatımızı ziyarete bulundu. NEBAT i partimizin icraatlarını partilere anlattı.Ak Parti'nin Dünyadaki' Türkiye,bölgemizde ve Diyarbakır'daki konumu ve potansiyeli ortada,yaptığı hizmetler cumhuriyet tarihinde yapılmamış,Bu bir gerçek ki Türkiye artık Dünyadaki yerini almış ve bir güç durumunda,bu hizmetleri kimse inkar ve gözardı edemez.Nurettin NEBATİ kayapınar ilçemizin sandık kurulu ve üyelik çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. NEBATTİ özellik lede kadınlarımız ev,ev dolaşıp vatandaşlarımıza misafir olup.Partimizin hizmetlerini,çalışmalarını,barış sürecinin bu süreçte nelerin yapılmasını vatandaşlarımıza anlatarak onları bilgilendirmeleri gerektiğini dile getirdi.NEBATİ Diyarbakır belediyelerin bizde olmamasına rağmen,Diyarbakır'lı vatandaşlarımızın çektiği sıkıntıları giderilmesi gerektiğini ve köprülü kavşaklar duble yollar ve köprülerle trafik ve ulaşım sıkıntıları,görünüm bazında yeni estetik güzellikler kattık.Bu tür hizmetlerimiz devam edecektir,kayapınar ilçemiz konum itibariyle hak ettiği belediyecilik bazında istenilen hizmetleri görmemektedir.Ama biz çok çalışıp Diyarbakır ve kayapınar'ı alırsak belediyecilik anlayışımız,tercübelerimizle Diyarbakır ve kayapınar çağdaş bir belediyecilik hizmetine kavuşacaktır.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

7 Eylül 2013 Cumartesi

KAYAPINAR GENÇLİK KERMESTE

07.09 2013, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır merkez Kaya pınar İlçe Gençlik Kollarımız Diyarbakır da yaşayan, Engelli bireylerimizin Tekerlekli Sandalye ,Değnek, Baston ve meddikal ihtiyaçlarını karşılamak adını Kaya Pınar Park orman karşısında kermes açtı. Düzenlenen kermesin açılışını Ak Parti Diyarbakır İl Başkanımız Aydın ATAÇ İlçe başkanımız M.Al KIRSAÇLI,yönetim kurulumuz ve kadın,gençlik kolarımız il Başkan yardımcılarımız ve bir çok Partili katıldı yaptı.4 gün boyunca açık kalacak olan kermesi ziyaret eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanımız Aydın AlTAÇ Belirli bir süre açık kalacak olan kermeste bayanların el emeğiyle hazırladığı çeyizlik eşyalar, giyim eşyaları, hayırseverin hibe etmiş olduğu eşyalar ve gıda ürünleri satışa sunulacak. Kermesin açılışını yapan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanımız Aydın Altaç, kermeste kısa bir konuşma yaparak "Böylesine önemli bir toplumsal duyarlılığa imza atan gençlik kollarımıza teşekkür ederek bizler sadece siyasette değil toplumsal alanlar da de yer alacağız ilimizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza bir nebzede olsa katkı da bulunuyorsak bu bizim için mutluluk verici bir olaydır örnek projelerinden dolayı Gençlik Kollarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu. Kermes ile ilgili bilgiler veren Ak Parti Kaya Pınar İlçe Başkanımız Mehmet Ali Kırsaçlı amaçlarının Diyarbakır da engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkıda bulunmak ve her zaman kendilerinin yanında olduklarını ifade etti. Kırsaçlı, kermese destek veren herkese teşekkür etti.Bizlerde bu çalışmalarından dolayı gençliği tebrik eder başarılar dileriz.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

KAYAPINAR İLÇE TEŞKİLATIMIZA BOMBALI SALDIRI DÜZENLENDİ.

05.09.2013 gece 23 15 Sıralarında kimliği belirsiz bir gurup saldırganlar tarafından Ak Parti kayapınar ilçe başkanlığımıza parça tesirli iki el bombası atılmıştır.Olay gece geç saatlerde olması olası can kaybına uğramaması bir teselli olarak kabul etmekteyiz.İlçemizde geniş çapta maddi hasar olmuştur. Olay yerine gelen güvenlik güçleri teşkilatımızdaki güvenlik kameralarındaki görüntülerini alarak geniş bir soruşturma başlatmıştır. Kayapinar ilçemiz son 16 aylık süreçte 9 defa ilçemiz bombalandı ama bizim çalısma azmimizi düşüremez aksine bizi hırslandırır.Biz barış surecine sonuna kadar sürdürülmesine yanayız.Bu ilçedeki arkadaşlarımız dünyanın başka yerlerinden gelmediler bu memleketin insanları . Barış istiyorsak başkalarının haklarına saldırılmaz.demokrasi diyorsak.insan ve kisilik haklarından bahsedeceksek bizimde en doğal olan siyaset yapma hakkımızın gasp edilmesi çok yanlış bir siyaset biçimidir. Böyle saldırıları hek siyaset platformların kınamak gerek.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

KIRSAÇLI MEŞHUR HAŞİM USTA LOKANTASININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

KIRSAÇLI MEŞHUR HAŞİM USTA LOKANTASININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ. ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kurulumuzun katılımıyla gerçekleştirildi.Dağkapıda Meşhur Haşim Usta Lokantasının açılışını yaptık. ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kurulumuzun katılımıyla gerçekleştirildi. Dağkapıda Meşhur Haşim Usta Lokantasının açılışını yaptık. Çözüm süreciyle birlikte bölgedeki esnaflarımız kalkınacak, bölgemizdeki istihdam oranı artacaktır. Bölgemizin kalkınması ve gençlerimizin iş sahibi olması için çözüm sürecine destek olalım, vatandaşlarımızı bilgilendirelim. Herşey Diyarbakır için! kayapınar ilçe teşkilatı olarak meşhur Haşim usta lokantası'na çalışmalarında başarılar ve hayırlı işler dileriz.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

KAYAPINAR TEŞKİLATI ESNAF GEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

KAYAPINAR TEŞKİLATI ESNAF GEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ. 30.08.2013 Ak parti kayapınar ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve teşkilatı cuma namazını 3.sanayideki cami de kılındı sannayı daki esnaflarımızı ziyarette bulundular bura daki esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet edildi.Sorunlarını yakında dinlendi,KIRSAÇLI ilimize ve ilçemizde ne tür çalışmaların yapılması gerektiğini soruldu. 30.08.2013 Ak parti kayapınar ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve teşkilatı cuma namazını 3.sanayideki cami de kılındı sannayı daki esnaflarımızı ziyarette bulundular bura daki esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet edildi.Sorunlarını yakında dinlendi,KIRSAÇLI ilimize ve ilçemizde ne tür çalışmaların yapılması gerektiğini soruldu.Vatandaşlarımızın taleplerini dinledi gerekli çalışmaların yapılıyor ve bu devamı olacaktır. KIRSAÇLI Ak Partinin Türkiye'deki bölgemizde ki,ilimizdeki hizmetleri vatandaşlarımıza anlatı.Bu hizmetlerin sürdürülebilmesi için Ak Parti Diyarbakır'da belediyelerin alması olacaktır. KIRSAÇLI Biz kayapınarda çok önemli Projelerin olduğunu bunları hayata geçirebilmek için mutlaka Kayapınar belediyesini almamız gerekli dir.Kayapınar belediyecilik alanında çok geride kalmıştır.Biz kayapınar ilçemizi bir Metropol ilçe haline getirmek için İktidarlı bir belediyecilik desteğiyle olmalıdır.Vatandaşlarımzın bu sıcak yaklaşımları ve ilgilerine Teşşekür eden teşkilatımız mutlu bir şekilde ayrıldı
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

KAYAPINAR TEŞKİLATIMIZ 7.İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI

KAYAPINAR TEŞKİLATIMIZ 7.İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI. Kayapınar ilçe ana kademe,kadın ve gençlik kolları 7.il danışma meclis toplantısına katılım gösterdi merkez sur ilçe de yer alan Liluz otelde Toplantı ve konferans salonunda gerçekleştirilen Toplantıya Ak Parti Diyarbakır milletvekillerimiz Mine Lök Beyaz, Cuma İçten, Oya Eronat,Mehemet Süleyman Hamza oğulları,Ak Parti Diyarbakır İl Başkanımız Aydın Altaç, Diyarbakır il koordinatörümüz Emin ekmen Ak Parti Genel Merkez (MKYK) üyelerimiz Mehmet Akın,Necla Hattapoğlu ilçe Başkanlarımız ve bir çok partili katıldı toplantının gündeminde çözüm süreci,Mısır, Suriye olayları ve 2014'te yapılacak yerel seçimler yer aldı Kayapınar ilçe ana kademe,kadın ve gençlik kolları 7.il danışma meclis toplantısına katılım gösterdi merkez sur ilçe de yer alan Liluz otelde Toplantı ve konferans salonunda gerçekleştirilen Toplantıya Ak Parti Diyarbakır milletvekillerimiz Mine Lök Beyaz, Cuma İçten, Oya Eronat,Mehemet Süleyman Hamza oğulları,Ak Parti Diyarbakır İl Başkanımız Aydın Altaç, Diyarbakır il koordinatörümüz Emin ekmen Ak Parti Genel Merkez (MKYK) üyelerimiz Mehmet Akın,Necla Hattapoğlu ilçe Başkanlarımız ve bir çok partili katıldı toplantının gündeminde çözüm süreci,Mısır, Suriye olayları ve 2014'te yapılacak yerel seçimler yer aldı Toplantıda Partililere seslenen Ak Parti Diyarbakır İl Başkanımız Aydın Altaç ,çözüm sürecinin önemine değinerek şöyle konuştu: Türkiye'nin her köşesindeki annelerin gözlerinden evlat acısıyla bir daha yaş akmaması için Ak Partinin çok emin adım attığını ifade ederek"Çözüm için bu topraklarda bir daha kardeş kanı dökülmemesi için,Türkiye'nin doğusu ile batısının eşit ekonomik şartlara sahip olmalıdır. Çözüm sürecinden şüphe eden bazı şüpheci, sözde demokrat kesimlerin, çözüm sürecinden bu kadar korktuklarını daha önce bilmiyorduk. Sürekli olarak topluma korku, endişe ve umutsuzluk pompalamak suretiyle çözüm sürecinin başarısız olacağını uman bu güruh için en büyük cevabı halkımız Ak Partiye ve Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğana dua ederek veriyor. Onların sesini Diyarbakır'dan gelen barış sesi bastırmaya yeter. Cumhuriyet Tarihi , Boyunca yapılmayanı yaptık, bu halk bize görev verdiği sürece, 2023 hedefine odaklanacağız, biz asla çözüm sürecini yarıda bırakmayacağız bu yolda önümüze çeşitli engeller çıkacaktır ama bizler Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğanın başlatmış olduğu çözüm sürecinin başarıya ulaşması için kararlılıkla bu süreci devam ettireceğiz diye konuştu. Altaç "Şimdi AK Parti'ye niye ihtiyaç var Dünya Suriye de ve Mısırda yaşanan olayları gördükten sonra biraz daha iyi anlıyoruz. AK Parti sadece Türkiye için ihtiyaç duyulan bir parti değil, AK Parti dünya barışı için dünyanın demokrasisi için ve Müslümanların onuru için ihtiyaç duyulan bir parti. Mısır'da son yaşananlardan da gördük ki dünya da herkese demokrasi dersi veren batılı egemen güçlerin bu demokrasi savunuculuğu sadece büyük bir yalanmış. Batı demokrasisi sadece maalesef Müslümanların kanı ile besleniyormuş ve sadece Müslümanları savunabilen demokrasiyi savunabilen sadece tek bir ülke ve bir lider kalmış oda Türkiye ve Türkiye'nin Başbakanı Recep Tayyib Erdoğan'dır" "Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayanı yaptık, bu halk bize görev verdiği sürece, 2023 hedefine odaklanacağız "diye ifade etti 18’BİN ÜYE YAPTIK 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Ak Parti Diyarbakır il Başkanımız Aydın Altaç biz il ve ilçe teşkilatları olarak seçimler çok iyi bir şekil de hazırlanıyoruz sandık bazlı çalışmalarımız ve üye kayıt çalışmalarımız hızla devam ediyor yaklaşık 40 günlük süre zarfında 18 bin üye yaptık şu Türkiye de en başarılı üçüncü sıradayız inşallah daha çok çalışarak birinci olacağız yerel seçimleri çok önemsiyoruz yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla büyük şehir ve 17 ilçe belediyelerini alarak mazbatalarını sayın başbakanımıza hediye edeceğiz halkımızın da bu konuda bize teveccüh edecektir, onlara, AK belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet edeceklerini ifade ederek, AK Parti'nin hizmet üreten ve halkı için çalışan belediyecilik anlayışını vatandaşlarımızın çok iyi bildiğini AK belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet edeceğiz, Çünkü Diyarbakır her şeye layıktır ve bizlerde Diyarbakır sevdalılarıyız ifade ederek il danışma meclis toplantısına yoğun katılımlarından dolayı partililere teşekkür etti.
TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More