FOTO HABER

18 Şubat 2012 Cumartesi

AK PARTİ BAĞLAR İLÇE BAŞKANLIĞI’NIN DAVETİ



      BAĞLAR İLÇESİNİN AÇILIŞ KATILIMINDA BULUNULDU


   18.02.2012. 13.00 Bağlar ilçe binasının tadilat (yenileme)Gıda Tarım ve hayvancılık bakan yardımcımız Kutbettin ARZU,ak parti Diyarbakır il başkanı Av. Halit ADVAN, Yenişehir ilçe başkanı S.Serdar BUDAK  ve kayapınar ilçe başkanımız Mehmet Ali KIRSAÇLI  ile yönetim kurulu ve üyelerimiz toplu bir şekilde katılımda bulunuldu.
       Açılış konuşmasında  Gıda Tarım ve hayvancılık bakan yardımcımız Kutbettin ARZU  İlimizin gelişmesi için bütün imkanları sunmaya devam edeceğiz Silvan baraj şantiyesi  yakıldıktan sonra  çalışmalara ara verildi.
     Şantiyenin güvenliğini sağlamak için baraj karakolu yapıldıktan sonra  çalışmalara hız  verilecek  ilimize ve bölgemize yeni iş sahaları oluşacaktır. Burada yüzlerce insanımız iş ve aş olanaklarına sahip  olacak.
     Gap eylem planı özel bir kaynak bulunarak bu çalışmalara hızlı bir şekilde   başlanacaktır.
     Bağlar ilçe başkanı Erdal ERDAL sayın bakan yardımcısından  özelikle pozitif öncelik talebinde bulunuldu.bağlar ilçesinin yerel seçimlerde büyük hedefler kurarak burada  hızlı çalışmalarda bulunacağız.
      Biz bağlar ilçesi olarak büyük değişim göstermek istiyoruz bu nedenle bütün enerjimizi bu yönde kullanmak istiyoruz.bağlar ilçesini Diyarbakır’ın yeni penceresi olarak görmek istiyoruz.
     

                       Ak parti kayapınar Medya Tanıtımbaşkanlığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More