FOTO HABER

27 Mart 2012 Salı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Etkinliği kutlandı.

Kırsaçlı, Yaşlılar Haftası'nı Kutladı

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle AK Parti Diyarbakır Kayapınar  İlçe Başkanı M. Ali Kırsaçlı bir kutlama mesajı yayınladı.


Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirten Kırsaçlı, "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Unutulmamalıdır ki, bu günün genç nüfusu yarının yaşlı nüfusunu oluşturacaktır. Bu nedenle yaşlılarımıza insan onuruna yakışır bir şekilde davranarak sevgi ve saygıda kusur etmemek aynı zamanda bir minnet borcudur. Bu duygularla tüm büyüklerimize nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.


Ak Parti Diyarbakır İl Sosyal İşler Başkanı Av Müzeyyen Boylu , Bağlar ilçe sosyal işler başkanı , Kayapınar ilçe sosyal işler başkanı Veysi Nart , Sur ilçe sosyal işler başkanı , İl gençlik Sosyal işleri Başkanı ve İl Yönetim kurulu üyesi Netice Aslan , Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Hikmet Güzelsoy kapı kapı ev gezileri ve gıda yardımı yaparak, yaşlılar haftasını kutladılar.

Sabah erken saatlerde başlayan ev gezilerinde Mehmet Cengiz vatandaşımızın yatalak ve kimsesiz oluşu nedeniyle evde bakım ücreti alamamıştır. Ak Parti İl Sosyal işler Başkanlığı olarak bu konuda kendisine yardımcı olunacağının sözü verildi . En son ziyaret yaşlı ve bakıma çok muhtaç olan Medine Oralın evinde son buldu . Yaşlılar ziyaret edilerek yaşlıların sorunları dinlendi.

Sosyal İşler Başkanı Av Müzeyyen Boylu ‘’ AK Parti hükümeti,yaşlılar konusunda bu zamana kadar en hassas davranan hükümet olmuştur. AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı çatısı altında oluşturduğumuz Yaşlılar Koordinasyon Merkezi ,ömrünün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmet etmeye adamış insanların ,yaşadıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemlerinde ve ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme haklarının olduğu nu düşünerek faaliyetlerini sürdürmektedir.Bizde Diyarbakır İl Başkanlığı ve Kayapınar İlçe Başkanlığı olarak yaşlılarımızın her zaman yanındayız’’dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More