FOTO HABER

9 Mart 2012 Cuma

KAYAPINAR İLÇE TEŞKİLATINDAN HAMZAOĞULLARI AÇIKLAMASI





Ak Parti Kayapınar İlçe Teşkilatı Olarak Güncel Gazetesinde Yayınlanan Habere İlişkin yazılan Haksız Beyanlardan Dolayı Teşkilat Olarak Rahatsızlığımızı Dile Getirmek Adına Bu Basın Açıklamasını Yapma Zorunluluğunu Hissettiğimizi Bildiririz.

12 Haziran 2011 Tarihinde Yapılan Genel Seçimlerden Sonra Ak Parti Diyarbakır Milletvekillerimizin Tümü Göreve Geldikleri İlk Günden İtibaren Ellerinden Geldiği Kadar Her Hafta Sonu Diyarbakır’a Gelmektedirler. Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek Ve Vakıfları Ziyaret Ederek Programlara Katılmaktadırlar . Programları Dışında İse İlçe Teşkilatlarına Giderek Vatandaşlarla İç İçe Olmak Adına Sorunları Olan Vatandaşların Sorunları Dinlenip Somutlar Adımlar Atmaktadırlar. Diyarbakır İline Hizmet Eden 6 Değerli Ak Partili Vekillimizden Biri Olan Milletvekilimiz Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Diyarbakırlı Vatandaşlarımız Tarafından Çok Sevilen Saygı Duyulan Bir Vekilimizdir.

Mehmet Süleyman Hamzaoğulları Diyarbakır 4 Merkez İlçesinde ki Teşkilatla Birlikte Bir Çok Esnaf Ziyaretleri Gerçekleşmiştir. Güler Yüzüyle Her Kesimden Vatandaşımızın Takdirini alan biridir.
Diyarbakır İlindeki Bir Çok Taziye Ve Düğün Ziyaretlerine Gidilerek Sevinç Ve Üzüntülerine Ortak Olunmuştur. Ziyaretlerinde Parti Ayrımı Yapmaksızın Tüm Kesimi Kucaklamıştır.

Kendisine Ulaşmak isteyen tüm Vatandaşlarımıza Hiç Bir Sakınca Görmeden Bizzat Kendisi Telefon Numarasını Vermiştir. Her Konuşmasında Diyarbakır’a Hizmet Etmenin Kendisi İçin Onur Verici Olduğunu Dile Getirmiştir . Ayrıca Mehmet Süleyman Hamzaoğulları Diyarbakır’a gece gündüz demeden Canla Başla Hizmet Etmektedir. Milletvekillerimizin göreve geldikleri ilk günden itibaren yapılan tüm faaliyetleri ve her kesimden vatandaş Ziyaretleri İl ve İlçe teşkilatları olarak resim ve videolarla arşivlendirilmiştir.
Biz de Diyarbakırlar ve Ak Partili olarak Sayın Milletvekilimizin Arkasında Olduğumuzu Bildiririz.

                                                                      Kaya pınar İlçe Teşkilatı Adına
FULL RESİM VE VİDEOLARIMIZ İÇİN: http://akpartikayapinar-ilceresimleri.blogspot.com/2012/03/milletvekilimiz-msuleyman.html


1 yorum:

  1. Bu konuda göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür etmek isterim. Vekil olmadan önce nasılsa şimdide aynı çizgide yürüyen ve önceliği "Rıza i ilahi " olan bu güzel insana biz Diyarbakır lılar olarak sahip çıkmamız lazımdı ve bunu herkese gösterdik. "Bu şerden hayır çıkartan Rabb'ime şükürler olsun." Saygılar. Dr M Serdar YILDIRIM

    YanıtlaSil

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More