FOTO HABER

18 Nisan 2012 Çarşamba

Hamzaoğulları: "Saldırılar Bizi Yıldıramaz"

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, parti teşkilatlarına saldıranların bölgenin kalkınmasını istemediğini söyleyerek, "Bölge gelişirse, kalkınırsa bunlar istismar alanı bulamaz."
Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, parti teşkilatlarına saldıranların bölgenin kalkınmasını istemediğini söyleyerek, "Bölge gelişirse, kalkınırsa bunlar istismar alanı bulamaz. Korktukları nokta budur. Ama bunlar bizi asla yıldıramaz" dedi.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, bölgede ve özellikle Diyarbakır'da parti teşkilatlarına yapılan saldırıların perde arkasında bölgenin gelişmesini istemeyen karanlık odaklar olduğunu, kendilerini saklayıp gençleri kullandıklarını söyledi.

Milletvekili Hamzaoğulları, beraberinde Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdülmuttalip Akıncı ile son 7 ayda altıncı kez saldırıya uğrayan Ak Parti Kayapınar İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı ve partililerle görüşen Hamzaoğulları, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Saldırılardaki amacın Ak Parti'yi bölgede pasifize etmek ve hizmet edemez hale getirmek olduğunu belirten Hamzaoğulları, belirledikleri hedefler ve gittikleri yoldan asla geri adım atmayacaklarını söyledi.

"GENÇLER; KENDİNİZİ KULLANDIRTMAYIN"

İnsan haklarını savunduklarını iddia eden sivil toplum örgütlerinin Ak Parti ve kamuya hizmet eden kuruluşlara yapılan saldırıları kınayacak cesaretleri olmadığını anlatan Hamzaoğulları, bu kuruluşların maskelerinin de düştüğünü ifade etti.

Hamzaoğulları, "STK'lar istediğimiz basit bir kınamayı bile yapamıyorlar. Geçen gün Merkez Bağlar İlçesinde kadın merkezine bombalı saldırı oldu. İçeride 300 kadın, çocuk ve yaşlı insan vardı. Peki bunlar bu bölgenin insanları değil mi? Bunların anlayışı budur işte. Daha Van depreminin acısı bitmeden bir milletvekili Van'da sağlık emekçilerini darp ediyor. Biz bölge artık bu olaylarla anılmasın diyoruz. İşadamlarımız bu şehirde organize sanayisinde fabrika kurmak için sıra bekliyorlar. Silvan barajının 4

bakan tarafından temeli atılacak. Orada binlerce insan iş sahibi olacak, evlerine ekmek AŞ götürecek. Biz bunları yapmaya çalışıyoruz. Bizim yaptıklarımız ve yapmak istediklerimiz şiddet ve kaostan beslenenleri tedirgin ediyor. Çünkü bu gençleri kullanan anlayışın çözüme, üretime, kalkınmaya dair hiçbir projesi yok. Ben o gençlere sesleniyorum. Bu halka verebileceği hiçbir şey olmayanların sizi kullanmasına izin vermeyin. Bu saldırılarla elinize ne geçiyor? Şiddet biterse bölge normal hale dönerse karanlık

odakların istismar alanları yok olacak. Ama unutmasınlar ki biz asla geri adım atmayacağız" ifadelerini kullandı. -


MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI





16.04.2012 Ak Parti Kayapınar ilçemize yapılan bombalı saldırıyı Türkiye ve Diyarbakır’da Büyük yankı uyandırmıştır.Tüm ulusal ve yerel TV kanalları görsel medyada Şok haber olarak lanse edilmiştir.Bu Sıkıntılı günümüzde İl ve ilçe Emniyet müdürlerimiz teşkilat başkanlarımız yönetim kurulu ,Partililer ve vatandaşlarımızın ziyaretleri üzüntülerini dile getirip yanımızda olmaları KIRSAÇLI bir nebzede olsa mutluluk verici olduğunu belirti.

Ak Parti İl kadın kolları başkanı Sibel YAĞMUR ve yönetim kurulu ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kuruluna geçmiş olsun ziyaretinden sonra ilçe Kadın kolları Başkanımız Vesile KILINÇ ve yönetimini de ziyaret ederek üzüntülerini dile getirdi.
Diyarbakır’da siyaset yapmak ve bu şartlarda demokrasi,özgürlük,insan hakları gibi kavramlarda bahsetmek gerekiyorsa ,dil,din,ırk,ayırım yapmak sizin hepimiz bu coğrafyanın aynı etnik kökenli vatandaşlarıyız.
Ama sadece farklı fikirlere ve düşüncelere sahip olabiliriz bunu da kimseyi rahatsız etmemelidir.Bu bizim kültürel zenginliğimiz olmalıdır.Eyer demokrasi diyorsak bırakın herkes kendi yaşam tarzını,istediği gibi siyasi Hakkını,özgürce yaşama hakkına sahip olsun.


MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI


KAYAPINAR KADIN KOLLARI KUTLU DOĞUM HAFTASINI ŞANLI URFADA KUTLANDI



20,04,2012 Kadın kollarımız başkanı Vesile KILINÇ ve yönetim kuru peygamberler şehri olan Şanlıurfa’da çeşitli etkiliklerde bulunuldu.Hz.Eyüp Hz.İbrahim Halik Peygamberlerimizin türbesini ziyaret edildi edildi mevlit okundu dualar edindi manevi duygular içinde güzel bir etkinlik düzenlendi.



NEZAKET ZİYARETTİ

Tedaş eski müesese müdürü Selahattin PARILTI ilçemize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu üzüntülerini ve tepkisini dile getirerek ilçe başkanımızın ve yönetimsizin her zaman yanında olduğunu söylendi.




24.04.2012 SAAT 21,15 SIRALARINDA KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERCE İKİ ADET PARÇA TESİRLİ BOMBANIN İLÇE TEŞKİLTIMIZA ATILDI ŞANS ESERİ CAN KAYBI OLMAZKEN BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR OLUŞTU GECE İLÇE TEŞKİLATIMIZ HEMEN OLAY YERİNE GELEREK EMNİYET GÜÇLERİMİZDEN BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU İL VE İLÇE YÖNETİMİ VE PARTİLER OLARAK OLAYI KINADILAR.


AK PARTİ BAĞLAR İLÇE YÖNETİMİ GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETTİ



Ak Parti Bağlar teşkilatı ilçe başkanımızı ve yönetim kurulumuzu geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Üzüntülerini ve tepkilerini dile getirildi.

AK PARTİ YENİŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETTİ



Ak Parti Yenişehir ilçe başkanı Süleyman serdar BUDAK ve yönetim kuruluyla birlikte ilçemize gelerek bombalı saldırıdaki üzüntülerini dile getirilerek her zaman sizinle birlikte olacağımızı elimizden gelen ne varsa yapacağımızdan emin olmanızı istiyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More