FOTO HABER

9 Nisan 2012 Pazartesi

HAFTALIK YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

05.05.2012 Saat 15.30 Ak Parti Kayapınar İlçe başkanı M. Ali Kırsaçlı başkanlığında, Faruk Asma,M.Servet Kakı,A.Haşim Sizer, Veysi Nart, Yusuf Ziya Talay,Cevat Ocakhanoğlu,Asuman Altun,Kadın Kolları başkanı Vesile Kılınç,Gençlik Kolları başkanı Ferhat Tuncay katılımında bulunuldu.
Gündemde olan konular kayapınar ilçemize hafta içinde 03.04.2012 saat 23.25 ilçe teşkilatımıza yapılan saldırıyı değerlendirilerek alınması gereken güvenlik tedbirlerin değerlendirilmesi yapıldı, yönetim kurulumuzun fikirlerini alınarak değerlendirilmeye tabi tutuldu. İlçemize üyelik kayıtları için değerlendirilme yapıldı, Hafta içinde Aile ve sosyal politikalar bakanı sayın Fatma Şahin’in Diyarbakır da yaptığı çalışmalar,değerlendirilmesi yapıldı ,ilçemize gelen vatandaşlarımızın talepleri değerlendirildi. Vatandaşlarımıza bu konuda nasıl yardımcı olmamız gerektiğini fikir birliğine varıldı.
Daha sonra saat 17,30 da yönetim kurulu toplantısı yapıldı gündemde olan konular değerlendirildi fikir alış verişinde bulunuldu.

MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More