FOTO HABER

19 Temmuz 2012 Perşembe

HOŞ GELDİN 12 AYIN SULTANI




Ramazan ayında diğer aylardan daha fazla yardımlaşma ve dayanışma örneği gösterilmesi gerektiğini, "Bu ay her şeyden önce yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Müslümanların oruç ibadetini yaptığı ayıdır.
Ramazan ayının İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz, "Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoş görünün arttığı bir Ramazan'ı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşılacağız. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün, dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması, en büyük arzumuzdur"

Ramazan ayı sadece aç ve susuz geçirilen günlerden ibaret değildir. Bu vesileyle dayanılan güçlüklerin vücudumuzdan önce ruhumuzda arınmaya yol açmasını ümit ediyoruz.

Gerek ülkemizin, gerekse diyarbakır’’ın bizlerin birlik ve beraberliğine, birlikte hizmet etme aşkımıza her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu bu zorlu günlerde Ramazan ayının ihtiyaç duyduğumuz tüm güzellikleri getireceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ederiz. KAYAPINAR ilçe teşkilatı


MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More