FOTO HABER

3 Eylül 2012 Pazartesi

İL BAŞKANIMIZ AV.HALİT ADVAN TEŞKİLATIMIZA NEZAKET ZİYARETİ

Ak Parti Diyarbakır il başkanımız ve yönetim kurulumuz kayapınar ilçe teşkilatımızı nezaket ziyaretinde bulunuldu.Buradan Kayapınar ilçe yılmaz güney caddesindeki Bediüzzaman camisinde cuma namazı kılınıldburdan kayapınar ilçe başkanlığına gidildi.Burada bir toplantı düzenlendi AV.halit ADVAN meclis dayanışma toplantısı hakkında bilgi verdi.ADVAN ve KIRSAÇLI Diyarbakır devlet araştırma hastahanesinde yeni kurulan organ nakil ünitesi için baş hekim prof.dr.yusuf YAĞMUR'U Makamında ziyaret eden Ak Parti il ve kayapınar ilçe heyetleri.Diyarbakır ve Bölgenin yanısıra Ortadoğu’nun çeşitli ülkelerinden gelen hastalara bütün branşlarda sağlık hizmeti veren, en zor cerrahi operasyonların bile artık başarıyla gerçekleştiği Hastanemizde, ‘Böbrek Nakil Merkezi’ni de hizmete sundu.

Başhekim Yusuf Yağmur’un göreve gelmesiyle birlikte hızlı bir değişim içine giren, birbiri ardına ünitelerin hizmete girmesiyle 24 saat kesintisiz komplike sağlık hizmeti sunulan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hazırlıkları uzun süredir devam eden ‘Böbrek Nakil Merkezi’ni de hizmete açtı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başhekim Prof. Dr. Yusuf Yağmur, ‘Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ, ilk günden bu yana bizlere büyük destek oldu. Kendisine bu anlamda teşekkür etmek istiyorum’ diyerek şöyle devam etti.

‘ Ülkemizde ve dünyada, her yıl çok sayıda insan organ yetmezliği ile karşı karşıya kalıyor. Buna karşılık, verici sayısının yeterli seviyede olmaması organ nakline olan ihtiyacı artırıyor. Kadavradan yeterli bağışın yapılmaması, canlı vericilerden nakil yapılmasını zorunlu kılıyor. Ayrıca, organ nakli bekleme listesine eklenen kişi sayısı da her geçen yıl çoğalıyor. Pek çok hasta, sağlıklı bir organ bulabilmek umuduyla bekliyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de önemli bir sağlık sorunu olan organ nakli konusunu misyon edinen Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yeni açılmasına rağmen nakil olmak için başka illere gidemeyen hastalarımıza umut olmuştur’ dedi.

ADVAN ve KIRSAÇLI ya bu işin bir uzman ekip işi olduğunu söyleyen YAĞMUR ekip Son derece tecrübeli ve uyumlu bir ekip ile nakilleri gerçekleştirdiklerini belirten Doç. Dr. Ramazan Danış ise şu görüşleri dile getirdi: BU tecrübeli ekiple birlikte tanışma ve hastaları ziyarete bulunuldu doktorlarımızla tanışıp bilgi alış verişinde bulunuldu.

‘YAĞMUR Son derece tecrübeli ve uyumlu bir ekibimiz var. Bu işin mimarı Başhekimimiz Prof. Dr. Yusuf Yağmur’dur. Organ Nakli Merkez Sorumlu Hekimi Genel Cerrahi Uzmanımız M.Veysi Bahadır, Sorumlu Yardımcısı Genel Cerrahi Uzmanı Ünal Beyazıt, Genel Cerrahi Uzmanı Nurettin Ay, Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Ramazan Danış, Nefroloji Uzmanı Borçak Çağlar Ruhi, Gastroentoroloji Cerrahı Uzmanı Feza Ekiz, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Doç. Dr. Sedat Kaya, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Kamile Keskin, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Şafak Kaya, Koordinatörlerimiz Gülenber İsaoğlu, Mansur İnalcan ve Tıbbi Sekreterimiz Emine Ay, Klinik Sorumlu Hemşiremiz Birsen Basılgan Teyfur, Deneyimli Klinik hemşirelerimiz ve ameliyathane çalışanlarımız büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.Bizde bu başarılı uzman kadromuza başarılar dileriz.




TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More