FOTO HABER

17 Ekim 2012 Çarşamba

AK PARTİ DİYARBAKIR İL DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI


Diyarbakır Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanımız Mehdi EKER, AK Parti Diyarbakır Milletvekilimiz Mehmet Süleyman HAMZAOĞULLARI, AK Parti Diyarbakır il başkanımız AV. Halit ADVAN, Kayapınar İlçe başkanımız M. Ali KIRSAÇLI ve yönetim kurulu üyelerimiz, AK Parti ilçe başkanlarımız ve Meclis üyelerimiz katıldı.
    Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehdi Eker, biz bu bölge kalkınsın diye işsizlikle mücadele edilsin diye yeni istihdam alanı oluşsun diye çalışmalarımız sürüyor dedi. 
   En son Nisan ayında Teşvik paketi yayınladıklarını hatırlan bakanımız Mehdi Eker, yatırımcı 100 lira harcarsa devlet ona 116 lira ödüyor. Çalışan işçinin işveren sigorta pirimini bile biz ödüyoruz. Yeter ki vatandaş çalışacağı bir işi olsun” ifadesini kullandı. 

AK Parti Diyarbakır İl Başkanımız Halit Advan ise yerel seçimlerle ilgili tüm hazırlıkları yaptıklarını belirterek, milletvekilleri ve teşkilatlar arasında tam bir uyum olduğunu söyledi. 
Yerel seçimlerde sloganlar ve hamasi söylemlerle değil, projelerle halkın karşısına çıkacaklarını belirten İl Başkanımız Halit Advan, halkın artık belediyelerden kimlik siyaseti değil hizmet istediğini, bunu iyi değerlendireceklerini söyledi. İl Başkanımız ”Halkımızın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Kentin nelere ihtiyacı olduğunu da tespit etmiş durumdayız. Buna göre projelerimiz hazır” şeklinde konuştu
. 


TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More