FOTO HABER

26 Kasım 2012 Pazartesi

AK PARTİ KAYAPINAR 4.DÖNEM DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI


           24.11.2012  Saat 13.00 Ak parti kayapınar ilçe teşkilatında yapılan 4.dönem danışma meclis toplantısına Galip ENSARİOĞLU,Cuma İÇTEN,Oya ERONAT,İl başkanı AV.Halit ADVAN  ve Diyarbakır ilçe başkanları,ve yönetim kurulu,il ve belediye meclis üyeleri,partiler ve vatandaşlar katılımda bulunuldu.
         Divan başkanlığına M.Servet KAKI  divana M.Ali KIRSAÇLI,Yusuf  ziya TALAY,Asuman ALTUN getirildi  açılış konuşmasını M.Servet KAKI  yaptı saygı duruşu ve istiklal marşı okundu ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI   konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusuna değindi. .Konuşmasında ilçemize yapılan saldırıların olması bu saldırıların bizi yıldırmayacağını,tam aksine  bizi kenetlenmeye  sebebiyet veriyor.Bu tür toplantıların sık sık yapılması böyle ilginin oluşması sıcak ortamları ve kaynaşmalara etken olması sevindirici olarak buluyorum.
          İl başkanımız AV.Halit ADVAN  konuşmasında ise ülkemiz ve ilimizdeki son gelişmeleri ve sorunlara değindi.Özelikle son zamanlardaki Diyarbakır ve bölgemizdeki terör olayları ve açlık grevleri altında yapılan spekülasyonlar la ortamı germe ve olaylara çanak tutarak, huzur bozucu rolüne bürünerek insanlarımıza ve ilimize büyük zararlar vermişlerdir.
   Galip ENSARİOĞLU  Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'NIN  Diyarbakır ve bölgedeki beklentilerini anlatı bölgeye ve ilimize gelen yatırımlara değindi bölgemiz adeta bir şantiye dönüşmüştür.Cumhuriyet tarihinde yapılmayan yatırımlar bizim Ak Parti Hüküm etti döneminde yapıldı ve yapılma yada devam ediyor.
   Cuma İÇTEN Danışma Meclis toplantıların önemine değindi.bu tür toplantılar birliği mize ve beraberliğimize en büyük etken olarak görüyorum dedi.İçten MYK hukuk işleri başkan yardımcılığına getirilmesi  bunu partimize olan güveninin,çalışma azmine bağladığını artık sizinde MYK da bir odanızın olduğunu bilmenizi ve emrinizde olduğumu burada söylemek isterim.
    Oya ERONAT Açlık grevlerinin kesinlikle bir emsal teşkil etmediğini burada rahatlıkla söyleye bilirim.Çünkü açlık grevlerinde olanların vitamin hapları,muzlar,çokulatta larla beslendiğini ve kantinlerdeki alışverişlerde beli oluyor.Sağlık bakanlığımızın kontrollü denetimlerle takip edildiğini kesinlikle bir vak'aya sebebiyet verecek durumun olmaması için işi sıkkı tutuklarını söyledi.
   Toplantıya ilçe meclis üyeleri ve partililer söz hakkı alarak sorunları ve temennilerini sundular.


    Tanıtım medya başkanlığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More