FOTO HABER

10 Kasım 2012 Cumartesi

KAYAPINAR GENÇLİKTE YENİ OLUŞUM

     08.11.2012  Kayapınar ilçe teşkilatında yapılan toplantıda gençlik kolları başkanı Osman  ÇOKUR başkanlığında yapıldı,toplantıya sedat sibal,merve sancar,m.salih tuncay,serhat çelik,necirvan menekşe,orhan ateş,özlem özbek,kader uğuş,berat polat,serdar tunç,çağdaş yıldırım,şenay kılınç,abdullah aktoprak.halis akbalık,uğur yalınkılınç,sema opçin,derya kümüştekin,rıdvan çoban,eren karakuzu,saddam çokur,hakan kılınç,süleyman uyan murat şahinli katılımda bulunuldu.  kayapınar gençlik olarak daha aktif hale getirmek için yeni oluşumun  kaçınılmaz olduğunu yönetimde bazı değişikliğe gidilmesi gerektiğini belirti.
     Toplantıya ilçe başkanımız M.Ali  KIRSAÇLI ' DA katılımda bulunuldu KIRSAÇLI gençlerin  sorunlarını dinledi ve  bunları nasıl çözüme gidileceğini hep birlikte  el birliğiyle aşmamız gerktiğini belirten KIRSAÇLI şunları özelikle belirti.
        Diyarbakır'da gençliği çok benimsediklerini  söyleyen KIRSAÇLI diyarbakır deyince gençliğin öne çıktığını her sahada var olması gerektiğini bir teşkilat olarak gençliksiz kabul edilemezler den biri olduğunu söyledi.Başkan KIRSAÇLI  biz her zaman gençlerimizin yanında olduğumuzu her platformda dile getirdik,getirmeye de devam edeceğiz,  bütün talep ve sorunlarınızı bana direk getirip  benimle istişare ederek sorunu çözümü için  çaba saf etmek gerektiğini söyledi.
      Osman  ÇOKUR başkanımız M.Ali KIRSAÇLI'NIN bu samimi ve sıcak yaklaşımları için teşekkür etti ve her zaman başkanımız ve teşkilatımızın emrinden olduğumuzu burda rahatlıkla söyleyebilirim dedi.


     Osman ÇOKUR  başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve teşkilatımızın  bu desteği arkamızda olduğu sürece başarılı olmamak  için hiç bir neden olamaz , desteklerinin karşılığını çalışmalarımızla vereceklerini söyledi, bize güvenenleri mahcup etmemek için gayret edeceğiz diye konuştu.

TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI
   

1 yorum:

  1. HERŞEY SİZLER İÇİN YOL SİZİN YOLUNUZ YOLUNUZ AÇIK ŞANSINIZ BOL ALLAH SİZLERİN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

    YanıtlaSil

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More