FOTO HABER

21 Nisan 2013 Pazar

AK PARTİ KAYAPINAR İLÇE TEŞKİLATI 7.DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINI YAPTI.

    20.04.2012 Ak  Parti kayapınar ilçe teşkilatı 7.Danışma meclis toplantısına Genel başkan yardımcısı sayın Salih KAPUSUZ il başkanımız Av.Aydın ALTAÇ,Millet vekilimiz Mehmet S. HAMZAOĞULLARI,Oya ERONAT,Bağlar ilçe başkanı Erdal ERDAL , yönetim kurulu,il meclis ve belediye meclis üyelerimiz,mahalle temsilcilerimiz,muhtarlarımız ve partililerimiz katılımda bulundular.
    Konuşmacı olarak genel başkan Yardımcısı Salih KAPUSUZ konuşmasında kardeşlik ,birlik ,beraberlik vurgusu yaptı.Başbakanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN bölgeyi ve Diyarbakır'ı çok önemsediklerini.
      Gelişen Türkiye de en büyük engel terör olduğunu,barışın,huzurun,ekonomi kalkınmanın,sosyal ve kültürel gelişmelerin önüne hep bir set olarak karışımıza çıkmaktadır.Parti tüzüğümüzde ilk aşamasında barışın sağlanması,huzurun,adaletin tescil edilmesi için Terörün bitmesi,huzurun sağlanması,ekonominin kalkınması,işsizliğin giderilmesi,kardeşliğin pekişmesi gerekir.Biz terör bitecek dendiğinde şu anki muhalefet partililer ve medya organları inandırıcı bulmayıp alay konusu yaptılar,ama gelinen noktaya baktığımızda Türkiye de çok şeyin değiştiği apaçık ortada.Bu da bir gerçektir ki  değişen kişiler değil değişen zihniyettir.
        Eski Partilerin, hükumetlerin  beceriksizlik,koltuk sevdası,sorumsuzluk, inkarcı politikaların uygulanmasından dolayı bu sorunlar gerçekleşememiştir. .Bu barış süreci bitiğinde göreceksiniz mutluluk,güzellikler ortaya çıkacaktır.
     İlçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI konuşmasında değerli genel başkan yardımcımız sayın Salih KAPUSUZ beyin bizim bu güzel günümüzde bize teşvik ettikleri için değerli fikirlerini, tecrübelerini aktardıkları için teşekkür ve şükranlarımı teşkilatım adına sunmaktayım.
        Bağlar ilçe başkanı Erdal ERDAL kayapınar ilçesi Diyarbakır'ın yeni yüzü neyi çehresi olarak gelişen Türkiye de yerini almakta ve gelişmektedir.Bizde bu ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için Ak Partili kadroların olması gerektiğini, mevcut yönetimin,hizmette yetersiz olduğunu orta,.Bağlar ilçe teşkilatı olarak Kayapınar ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kuruluna her zaman desteğimizi sunacağız.
     Ak Parti Kayapınar ilçe faaliyet raporları Tanıtım medya slayt gösterisi sundu.gençlik ve kadın kollarındaki faaliyet raporları okundu.kapanış konuşmasıyla sonlandırıldı.

       TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More