FOTO HABER

20 Haziran 2013 Perşembe

AK PARTİ KAYAPINAR 9.DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

     16.06.2013  Adalet kalkınma  Parti kayapınar ilçe başkanlığı 9.danışma meclis toplantısını ilçe konferans salonunda yapıldı.Toplantıya millet vekillerimiz Mehmet süleymanoğlu,oya Eronat,il başkanımız Av.Aydın Altaç,ve il yöentimi,il meclis üyemiz orhan yeşil,ilçe yönetimleri mahale  temsilcileri ve partililerimiz katıldılar.  Açılış  konuşmasını M.Ali Kırsaçlı yaptı Kırsaçlı son  25 günlük tempolo bir şekilde ilçemizde üyelik ve sandık çalışmalarını gerçekleştirdik.Ana kademe,kadın ve gençlik kolları gecelere kadar çalışmalarımızı gerçekleştirdik,eksiklerimizi giderildi,yeni üyeler partimize kazandırdık.

Millet vekilimiz Mehmet hamzaoğlu son olaylara değindi gezi parkı olayları tam bir komplo amaç 10-15 ağaç değil amaç dış güçlerin ve Türkiye deki illegal örgütlerin birlikte hakaret edilip,Türkiye nin Dünyanın hızla gelişmekte olduğu bir dönemi durdurmaya çalışıyorlar.Sayın başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'A yönelik eylemlerdir.Erdoğanı devirmek gibi bir oyuna asla müsaade etmeyiz.

Oya ERONAT Barış sürecine değindi Türkler ve Kürtler birlik ve beraberlikten yana oldukları,kan dökmenin kazancı olamayacağını,kaybeden Türkiye olduğunu bu çatışmalar  hep dış ülkelerin istedikleri oyunları bizleri kullanarak sağlıyorlar.
      Eronat bu olaylarda bir anne olarak en iyi anlayan biri olarak benim yüreğim yandıysa başka yürekler ,başka Anneler ağlamasın,bu barış süreci olumlu bir şekilde devam etmeli.

Av.Aydın ALTAÇ Taksimde başlayıp diğer ilerde sıçrayan olaylar asıl amaçları gezi parkındaki  ağaç kesimi  olmadığı .Amaç Türkiyeyi kaosa sürüklemek ve çözüm sürecinin sekteye uğramaktır.
        Altaç danışma meclis toplantılarına önemine değindi,Altaç son 20 günde 10 bin üyelik çalışması yaptık.Türkiye sıralamasında bu ay en çok üye yapan il konumundayız, biz bu çıtayı dahada yükseltmek olacaktır.İlimiz ve ilçelerimizin tek bir hedefi olmalı oda yerel seçimleri iyi hazırlanıp büyük şehir ve ilçe belediyeleri alıp ilimize en iyi hizmetleri sunmak olacaktır.

TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More