FOTO HABER

19 Ocak 2012 Perşembe

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ .



















DİYARBAKIR - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan, Kayapınar İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Ali Kırsaçlı'nın atandığını bildirdi.
ÜÇ İLÇEYE ATAMA
Bir süredir boş olan Kayapınar İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkez tarafından Mehmet Ali Kırsaçlı'ın atandığını ifade eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av Halit Advan, merkez ilçe olan Kayapınar İlçe Başkanlığı ile birlikte Çüngüş ve Lice İlçe teşkilatları da yenilendiğini ifade etti. Avdan, "Bana göre bu partinin her kademesinde görev yapmak kutsaldır. Bu partide bulunmak benim için ve yeni atanan ilçe başkanı arkadaşlarım için ayrıca onurdur. Bilgi ve birikimimizi, hırsımızı, parti teşkilatımızdaki arkadaşlarla yapacağımız çalışmalarla Diyarbakır halkına yansıtacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
KIRSAÇLI KAYAPINAR
Kaypınar İlçe Başkanlığı'na atanan M. Ali Kırsaçlı, Parti teşkilatı içerisinde uzun süredir görev yapan biri olması nedeniyle dikkat çeken isim olurken, Çüngüş İlçe Başkanlığı'na Zülfü Hüseyin Uzun ve Lice İlçe Başkanlığı'na da Aydın Doğan'ın getirildiği kaydedildi. 
AK Parti'nin boşalan üç ilçe başkanlıklarına atama yapıldı. Kayapınar İlçe Başkanlığına Mehmet Ali Kırsaçlı, Genel Merkez tarafından atandı. Kırsaçlı, uzun süreden buyana parti teşkilatında görev yapan bir isim her zaman  canla başla çalışan ve kendini partisine adayan bir isim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More