FOTO HABER

27 Şubat 2012 Pazartesi

AK PARTİ’NİN SİLVAN ÇIKARMASI

     SİLVAN  BAYRAM BAŞI AK PARTİ GÖVDE GÖSTERİSİ

             26.02.2012 Ak Parti Kayapınar  İlçe Başkanı Mehmet Ali KIRSAÇLI  ve yönetim kurulu Sayın Milet vekillimiz Mine LÖK BEYAZ’I
Hava alanında karşıladı.

        Ak Parti Diyarbakır Silvan BAYRAM BAŞI beldesine 40 araçlık görkemli  bir konvoy halinde gidildi .
            2700 nüfuslu şirin doğal güzellikler arasında gizemliğini koruyan belde ve belediyesine giden Milet vekillerimiz.

             Cuma İÇTEN, M. Galip ENSARİOĞLU, Mehmet S. HAMZAOĞULLARI , Mine LÖK BEYAZ, İl Başkanımız,AV. Halit ADVAN,KAYAPINAR ilçe başkanı Mehmet Ali KIRSAÇLI ile yönetim kurulu,Bağlar ilçe başkanı Erdal ERDAL,parti üyeleri toplu bir şekilde gidilerek Ak Parti belde başkanı  Mehmet Han SANSARKAN’I Makamında ziyaret edilerek beldenin  ve vatandaşların sorunlarını paylaşarak gerekli yardımın yapılacağını bundan sonra hep yanınızda olacaklarını belirtiler.
           Belediye binasında yapılan toplantıda sayın vekillerimiz bundan sonra İlçe. Belde. ve köylere  Gideceklerini  onların sorunlarını dertlerini paylaşacaklarını. ANKARA’DA Meclis çalışmalarından kalan zamanımızı her hafta sonları burada bakanımızla Milet vekillerimiz, İl Başkanı,İlçe başkanlarımızla birlikte ilçe ve köylerimizi gezip vatandaşlarımızla istişare toplantılarını yapıp sorunlarımızı ortak noktada çözeceğiz.

           Milet vekillerimiz itiraf dolu konuşmaları memnuniyet vericiydi
Şimdiye kadar vekiller Ankara Diyarbakır arasında gidip geliyordular.
 Artık yeni bir degişim içine girmek zorundayız   İl, ilçe, köy, Mahalle,  ev herkesin kapısını çalıp onları dinleyip sorunlarına ortak olmak istiyoruz.
           Bu gezi çok olumlu geçti herkesin mutlu olduğu bir organizasyondu Bayram başı  belediye  başkanına ve halkına teşekkür   edilerek Diyarbakır’a dönen heyet il başkanlığında gençlik kolları  istişare ve tanışma toplantısına katıldı burada geçlik kolları yürütme ve yöneticileriyle tanışıp onların  Sorunları , faaliyetleri ve projelerini dinlediler.
        

        Toplantıya kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali KIRSAÇLI'DA katılarak gençlere destek olmaya çalıştı.

                                  Medya Tanıtım Başkanlığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More