FOTO HABER

28 Şubat 2012 Salı

AK PARTİLER İ İÇİN MUTLU BİR GÜN

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN USTAM


59 yaşına basan Başbakan Aslen Rizeli olan Recep Tayyip ERDOĞAN 26 Şubat 1954 yılında, Kasımpaşa’da doğdu.
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Bugün umutların daha güzel olmalı, hayatı daha çok sevmelisin, çünkü sen bugün doğdun USTAM

HOCALI KATLİAMI NEFRETLE KINIYORUZ

Hocalı Katliamı, Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti'nın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanan ve Azeri sivillerin Ermeniler tarafından toplu şekilde katledilmesi olayı.
Memorial" İnsan Hakları Savunma Merkezi, İnsan Hakları İzleme Örgütü, The New York Times gazetesi ve Time dergisine göre katliam, Ermenistan'ın ve 366. Motorize Piyade Alayı'nın desteğindeki Ermeni güçleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, Karabağ Savaşında Ermeni kuvvetlere komutanlık yapmış bugünkü Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve Markar Melkonyan'ın aktardığına göre kardeşi Monte Melkonyan, katliamın Ermeni güçler tarafından


yapılan bir intikam olduğu açıklanmıştır.
İnsan Hakları İzleme Örgütü, Hocalı Katliamı'nı Dağlık Karabağ'ın işgalinden bu yana gerçekleşen en kapsamlı sivil katliamı olarak nitelendirmiştir.
Azerbaycan Cumhuriyeti'nin resmî açıklamasına göre saldırıda 106'sı kadın, 83'ü çocuk olmak üzere toplam 613 Azeri vatandaşı hayatını kaybetmiştir.

BAŞSAĞLIĞI
28.02.2012 Sayın Milet vekillimiz Mehmet S. HAMZAOĞULLARI’NIN amcasının oğlu vefatından dolayı
Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhuma Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Yeri Nur Mekanı Cennet olsun
KAYAPINAR İLÇE BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More