FOTO HABER

17 Şubat 2012 Cuma

KIRSAÇLI PEYAS MAHALLE ZİYARETİNDE


ADVAN VE KIRSAÇLI PEYAS MAHALLE ZİYARETİNDE
Diyarbakır İl Başkanlığına atandığı günden beri sadece kendini Diyarbakır’a hizmet etmeye adayan İl Başkanı Av. Halit Advan vatandaşlarla iç içe olma adına her Cuma yakın-uzak bakmaksızın Diyarbakır iline bağlı bir çok ilçemizde Cuma namazı etkinliği düzenlemiştir.
Namaz çıkışında vatandaşlarla bir arada olup sorunlarını dinleyen Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan, sorunlar hakkında bazen notlar tutup bazen de anında somut adımlar atıldı. Advan bu davranışıyla vatandaşın gönlünde yer edinip takdirini aldı. Bu haftada Kayapınar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı ile birlikte Cuma namazı için Peyas Mahallesi Medine Camisinde partililerle Cuma namazını kılan İl Başkanı namazın ardından partililerle taziye ziyaretlerinde bulundular.
Peyas mahallesi doğan kıraathanesinde Mahalle muhtarının da hazır bulunduğu kıraathanede vatandaşların tek tek masalarına gidip tokalaşan Advan, burada kısa bir konuşma yaptı. Sorunu olan vatandaşların sorunlarını dinledi. Elektrik kesintisinden duyulan rahatsızlıklar il başkanına aktarıldı. Çözüm noktasında notlar tutulup gereken yerlere iletildikten sonra bunun takipçisi olacağını belirten Advan daha sonra birçok taziye evine ziyarette bulunup vatandaşımızın acısına ortak oldu.
Ak Parti Diyarbakır Kayapınar Tanıtım ve Medya Başkanlığı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More