FOTO HABER

12 Şubat 2012 Pazar

AK PARTİ HAZRO VE ÇÜNGÜŞ İLÇE KONGRELERİ YAPILDI

AK PARTİ HAZRO VE ÇÜNGÜŞ İLÇE KONGRELERİ YAPILDI
Ak Parti  İlçe  Başkanımız M. Ali Kırsaçlı  Canla Başla Çalışıyor .


Ak Parti Hazro İlçe4 olağan Kongresi Hazro Kız Meslek Lisesi Konferans Salonunda ; Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri M. Galip Ensarioğlu, Cuma İçten , Mine Lök Beyaz, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcı Kutbettin Arzu , İl koordinatörü Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ve Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan, Kayapınar İlçe Başkanımız M. Ali Kırsaçlı ve Tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ,merkez ve taşra ilçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Divan’ın oluşturulması ile başlayan kongrede divan başkanlığına Ak Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı Süleyman Serdar Budak , Kayapınar İlçe Başkanımız M. Ali Kırsaçlı seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede ilk olarak Ak Parti Hazro İlçe Başkanı Faruk İnce katılımcılara hoş geldiniz konuşması yaptı. İnce’ın ardından Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan yaptığı konuşmada, Hazro İlçemizin Kalkınması için Hükümet ve Parti Olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi . 2012 Yılının çok önemli olduğunu bu yıl Anayasa yılı olacağını yeni Anayasanın Bölge için çok önem arz ettiğini dile getirdi .Geçmişte Hazro ilçemize hizmet etmiş olan teşkilatlarımıza da teşekkür ediyoruz. Yeni seçilecek ilçe teşkilatına da yapacağı hizmetlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz dedi. Daha sonra Diyarbakır Milletvekillerinden Cuma İçten , Mine Lök Beyaz ve Galip Ensarioğlubirer konuşma yaptılar. Ensarioğlu konuşmasın’da siz değerli hemşerilerimizin sıcak dostluğu karşısında Hazro’da kendimizi evimizde hissediyoruz. Bu kongreler partimiz için yeni bir kan, hem yeni bir başlangıç ve aynı zamanda bir araya gelebilmemizin koşullarını oluşturuyor. Sizlerle dertleşmek görüşmek ve konuşmamıza vesile oluyor. Diyarbakır son seçimlerde yüzde 32.in üzerinde bir oy aldı bu bize ve İlçelerimize yetmez bizim partimiz sürekli oyunu artıran bir parti Türkiye’de 3 seçim üst üste oyunu arttırabilen tek parti yaptığımız çalışma ve faaliyetlerimiz aldığımız oyu karşılamıyor .Bu yüzden Teşkilat olarak daha çok çalışıp oyumuzu artırmalıyız dedi . Ak Parti farklı bir parti yani Cumhuriyet tarihi boyunca bu güne kadar süre gelen hiçbir İktidarın ellemeye cesaret edemediği, konuşmaya cesaret edemediği, çözmeye cesaret edemediği bu memleketin ne kadar önemli meselesi varsa hepsini çözme vaadiyle geldi ve bir bir büyük cesaretle azimle kararlılıkla Türkiye’nin var olan sorunlarını çözüyor.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede, AK Parti Hazro İlçe Başkanlığına Faruk İnce seçildi.


Pazar günü Ak Parti Çüngüş İlçe 4 olağan Kongresi Çüngüş Konferans Salonunda Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcı Kutbettin Arzu , İl koordinatörü Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ve Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan, Kayapınar İlçe Başkanımız M. Ali Kırsaçlı ve Tüm Yönetim Kurulu Üyeleri merkez ve taşra ilçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Kongreye Katılım hat safhadaydı . Divan’ın oluşturulması ile başlayan kongrede divan başkanlığına Ak Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mustafa Nesim Sevinç seçildi.Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede ilk olarak Ak Parti Hazro İlçe Başkanı Hüseyin Uzun katılımcılara hoş geldiniz konuşması yaptı. Uzun’un ardından Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan yaptığı konuşmada, 2012 Yılında yapılacak olan Anayasa değişikliği hakkında bilgi verdi .Bölge sorunlarını çözme noktasında 2012 Anayası’nın Bölge halkı için daha çok münevver daha çok özgür bir Ülkede yaşayacağız dedi. Bunu sağlayacak olan yer Meclistir .Sık sık zılgıt ve sloganlarla bölünen konuşmalardan sonra Diyarbakır Milletvekillerinden Cuma İçten bir konuşma yaparak

Ak Parti iktidara geldiğinde Türkiye’nin dışarıdaki itibarı adeta yerlerde sürünüyordu , Türkiye’nin ama bugün elhamdülillah Türkiye bölgesinin lideri, dünyada sözü dinlenen dünyada olup biten bütün olaylara seyirci kalan değil müdahil olan hatta yön veren bir ülke dünyada olup biten bütün karışıklıklarda Türkiye’nin görüşüne başvurulan ve Türkiye’nin müdahil olduğu bölgedeki gelişmeler yön veren bir ülke haline geldik.. 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alacağız bu trendle devam edersek bugün Türkiye siyasi olarak dünyaya yön veren ilk 5 6 ülkeden biri olduğunun altını çizdi. Kongrede daha sonra Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcı Kutbettin Arzu , İl koordinatörü Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede, AK Parti Çüngüş İlçe Başkanlığına Hüseyin Uzun seçildi.

Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ve İl Başkanı Av Halit Advan Kongre sonrası Ak Parti Çermik İlçe Başkanlığı ,Ergani İlçe Başkanlığı ve buradaki taziye evleri ziyaret edildi.



Ak Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More