FOTO HABER

13 Mart 2012 Salı

AK PARTİLİLER PEYAS MUHTARLIĞINI ZİYARET ETTİLER


Cuma namazı çıkışında Peyas Mahalle Muhtarı Mehmet Dengiz’i makamında ziyaret eden Ak Partililer burada Peyas mahallesinin sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundular.

Dün Mardin de yapılan 8 Mart Kadınlar günü münasebetiyle Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin de Açıklama yapması ve birçok açılış gerçekleştirmesine binaen Teşkilat olarak. Diyarbakır İl Başkanı Av Halit Advan, Kayapınar İlçe Başkanı M.Ali Kırsaçlı ve Yönetim kurulu üyeleri   ve partililerin yoğun katılımıyla Mardin İline gidildi. Her Cuma bir ilçede gerçekleştirilen Cuma etkinliğine Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan, Kayapınar İlçe Başkanı M. Ali Kırsaçlı, Sur İlçe Başkanı Şafak Yöntürk, Yenişehir İlçe Başkanı S. Serdar Budak ve çok sayıda partili Kayapınar ilçesinde bulunan Mehmet Ümit Balcı Camii inde vatandaşlarla birlikte Cuma namazını kıldılar.
 Cuma namazı çıkışında Peyas Mahalle Muhtarı Mehmet Dengiz’i makamında ziyaret eden Ak Partililer burada Peyas mahallesinin sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundular. Cuma namazı sonrası İl Başkanı ve Milletvekili Cuma İçten ilçe başkanları, teşkilat ve partililerden oluşan kalabalık topluluk kayapınar esnafı, vatandaşlar ve Peyas mahalle muhtarıyla bir araya geldiler.
 Peyas mahalle muhtarlığına yapılan ziyaret esnasında Milletvekili Cuma İçten ve İl Başkanı Halit Advan önemli açıklamalarda bulundular. Vatandaşların sorularını yanıtlayan İçten, Dedaş konusunda önemli çalışmaların olduğunu, köyler için şebeke sorunu olan trafoların yenilenmesi ve Güneydoğunun tamamının elektrik sorununun Urfa’da yapılan ve Sayın Bakanımızın da katıldığı bölge toplantısında ele alındığını ve bu konuda önemli gelişmelerin olacağının müjdesini verdi.
Ayrıca Kayapınar ilçesinde bulunan hazine arazilerinin vatandaşa satışı hususunda bir çalışmanın olduğunu da belirtti. Bunun yanı sıra orman vasfını yitirmiş arazilerin yarı fiyatla kullanıcılara satışı konusunda çalışmaların sonuna geldiklerini ve tasarının yakında yasalaşacağının müjdesini verdi. Ak Parti Kayapınar Tanıtım ve Medya Başkanlığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More