FOTO HABER

26 Mart 2012 Pazartesi

ÇINAR İLÇE VE BİSMİL İLÇE TEŞKİLATLARI ZİYARET EDİLDİ .



Ak parti Diyarbakır İl Başkanı Av Halit Advan ve Milletvekili Oya Eronat , İl yönetim kurulu üyeleri , Yenişehir ilçe başkanı S.Serdal Budak, Kayapınar İlçe başkanı M.Ali Kırsaçlı,cevat Ocakhanoğlu,izzettin şimşek,bedri Avcı,veysi Nart,ercan Ezgin.İlhami Kahraman,oktay Kaymak  ve partililerle beraber ; Çınar İlçe Başkanlığına gidilerek partililer ziyaret edildi . Bedensel Engelli bir vatandaşımıza İl Sosyal Başkanı Müzeyyen Boylunun tespitleri sonucu İl Başkanı Halit Advan tarafından tekerlekli sandalye hediye edilerek sevincine ortak olundu . Daha sonra ilçe de taziye ziyaretlerine gidildi .

Çınar Ziraat Odaları Birliği Başkanı Mehmet Cevat Delil makamında ziyaret edildi . Delil yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek konuşmasında ; Son dönemlerde özellikle tarım sektöründe 2000 yılından beri aşırı derecede iş gücü ve hükümetin desteği var bölgemizde özellikle sulu tarım da pamukta destek var buda çiftçimizi rahatlatmaktadır.

Bölgemizde pamuk lokomotif bir sektördür tekstil sanayimizin ham maddesidir tekstil ihracatı ile ülke ekonomisine kazandırdığı döviz miktarı ve yaratılan istihdam hacmi ile vazgeçilmez bir sektördür tarım sektöründe ilk defa 3 dönem üst üste bakanlık yapan Tarım Bakanımız Mehmet Mehdi Eker’in başarısıyla bugün buradayız kendisine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan ise Çınar ilçesinin ziraat yönüyle geçmişten bu güne önü açılmış bir şehrimiz önümüzdeki süreçte çok iyi biliyoruz ki sulama kanalının bu bölgeye erişmesiyle birlikte Çınar çok büyük kazançlar elde edecek, çok büyük ataklar yapılacak temennimiz Çınar’ın sadece ziraat şehri değil aynı zamanda gıda sanayisine yönelik yatırımların yapılması tekstil , konfeksiyon sanayisinin geliştiği bir şehir olması yönünde atacağınız her türlü adıma biz Ak Parti il teşkilatı olarak destek vereceğiz şeklinde konuştu.

Daha sonra Öz Çınar Esnaf Kredi kefalet kooperatif Başkanı Meshut makamında ziyaret edildi . Çınar partilileri kapıda karşıladı . İl Başkanı Advan yaptığı konuşmada Her cuma ilçelerimizi gezip programlarımızın içinde Esnaf odası ile Ziraat odasını çok önemsiyoruz . Esnafları temsil eden bir birim , meslek odası , sivil bir toplum örgütü olduğunuz için programlarımıza dahil edip sizleri ziyaret ediyoruz . Çınar ilçesin de yaptığınız faaliyetlerinizi duyup her zaman takdir ediyoruz . Sayın Milletvekilimiz Oya Eronat ve İlçe Başkanımız , Belediye Meclis üyelerimiz , partililerle , bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz . Teşkilat olarak burada olmaktan ve sizlerin sorunlarını dinlemek ayrıca bizleri mutlu ediyor .

Çınar Esnaf Kredi kefalet kooperatif Başkanı Meshut Çınar konuşmasında Esnaf Kredi kefalet kooperatif olarak küçük esnafa şuana kadar 8 Trilyon para dağıtıldığını söyledi . Bir esnafın esnaf kredi kefalet İşlemleri için Diyarbakır'a günde 2 kez gidiş geliş yaptıklarını ve bu süre zarfında esnafların dükkanlarını işlemlerden dolayı kapatmak zorun olduğunu dile getirdi . Halk Bankasının bir çok ilçede şubesinin olduğunu ve Çınar ilçemizde şube açması yönünde taleplerinin olduğunu siz Sayın büyüklerimin bu konuda bizlere yardımcı olmalarını istiyorum dedi .Eronat ve Advan bu konuyu inceleyeceklerinin ve takipçisi olacaklarının sözünü verdiler .

Çınar ilçe Milli eğitim müdürü makamında ziyaret edildi . İlçedeki okul sorunları ve taşımacılık eğitimi hakkında bilgi alındı . Milletvekili Oya Eronat , İl Başkanı Halit Advan ve partililerle Bismil İlçe Başkanı Zeki Kartala hayırlı olsuna gidildi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More