FOTO HABER

9 Nisan 2012 Pazartesi

BAKAN FATMA ŞAHİN BAĞLAR İLÇESİNDE(KADEM) AÇILIŞI YAPTI

BAĞLAR İLÇESİNDEKİ İKİNCİ KADIN DESTEK MERKEZİ’NİN AÇILIŞI AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI FATMA ŞAHİN’İN KATILIMIYLA AÇILIŞI YAPILDI


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin Valimiz Mustafa Toprak, Bağlar Kaymakamlığı tarafından hizmete sokulan ve ilçenin ikinci Kadın Destek Merkezi’nin (KADEM) açılışını gerçekleştirdiler.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ve Valimiz Mustafa Toprak, ilk olarak Bağlar Kaymakamlığı tarafından 2 Aralık 2011 tarihinde hizmete açılan Bağlar Kadın Destek Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin, Mustafa Toprak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Zahteroğulları, Vali Yardımcımız Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Bağlar Kaymakamı Mehmet Cengiz Yücedal, ilçe Kaymakamlarımız,Ak Parti il başkanı Av.Halit Advan,kayapınar ilçe Başkanımız M. Ali Kırsaçlı ve yönetim kurulumuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada kurs gören bayanlarla bir sohbet eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ve Sayın Valimiz Mustafa Toprak, Bağlar ilçesi Medine Bulvarında ilçenin ikinci Kadın Destek Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiler.
Şahin burada da çeşitli dallarda kurs gören bayanları ziyaret ettiler ve onlarla sohbet ettiler.


BAKAN ŞAHİN EV ZİYARETİNDE BULUNULDU

Bakan Şahin Bağlar ilçesinde oturan ve 10 yıl önce eşini akciğer kanseri nedeniyle kaybeden Sabiha Çakır’ı ve ailesini evinde ziyaret ettiler. Bakan Şahin, Devletin eşi vefat edenlere destek projesini başlattığını, bunun çok önemli bir hizmet olduğunu vurguladı.
Çakır'ın eşi vefat ettikten sonra 4 çocuğu ile sosyal yardımlarla ayakta durduğunu anlatan Şahin, “4 çocuğun okuması lazım. Bize düşen görev geriye kalanların yanında olmaktır. Bir sosyal devlet olarak yanlarında olmamız lazım. Aylık 250 lira yardım verilecek. Diyarbakır'da bu şekilde olan kardeşlerimize sesleniyorum. Yardım için Kaymakamlıklara başvursunlar' diye konuştu.
Sabiha Çakır ise yapılan yardımlar için Bakan Şahine teşekkür etti.
Ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ev ziyareti sonrası mahalledeki çocuklarının sürpriziyle karşılaştı. “Diyarbakır seninle gurur duyuyor” şeklindeki çocukların tezahüratları karşısında Bakan Şahin, çocukların yanına gitti ve onlarla bir süre sohbet etti vekendilerine oyuncak hediye etti.

Bakan Şahin’nin Çakır aile ziyaretti

BAKAN ŞAHİN BAĞLARDA ÇATOM AÇILIŞI YAPTI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ve Partililer birlikte Sur ilçesinde bulunan Ziya Gökalp Çok Amaçlı Toplum Merkezi”ne (ÇATOM) geçerek, yeni açılan Gümüş telkari ve çorap üretim atölyesini ziyaret etiler, kadınlarla birlikte çorap makinesinin başına geçen Sayın Bakanımız Fatma Şahin, kadınlarımızı tüm bu çabalarından dolayı tebrik etti. Daha sonra çok Amaçlı Toplum Merkezinin kurslarını tek tek ziyaret ederek, Burada kurs gören bayanlarla yakından ilgilenen Bakan Şahin ziyaret sonunda çocuklardan tekrar tezahürat sürpriziyle karşılaştı. Çocuklarla sohbet eden Bakan Şahin, valimiz Mustafa Toprak,ve M.Ali kırçaşlı, kursiyelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI
Hazırlıyan :Ak Parti Kayapınar ilçe medya tanıtım başkanı Haşim SİZER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More