FOTO HABER

9 Nisan 2012 Pazartesi

BAKAN ŞAHİN DİYARBAKIR GEZİSİ



29.04.2012 İl başkanımız AV. Halit ADVAN, Kayapınar ilçe başkanımız M.Ali KIRSAÇLI ve yönetim kurulumuz sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’ni hava limanında karşıladılar.
Dicle üniversitesinde yapılan toplantıya il valisi Mustafa TOPRAK,Ak Parti İl başkanı Av. Halit ADVAN, Sibel TAĞMUR, Kayapınar İlçe başkanımız M. Ali KIRSAÇLI ve ,yönetim kurulumuz.ile birlikte partiler katılımda bulunuldu.
Partililere hitaben konuşan Bakan Şahin, Diyarbakır'ın stratejik ve önemli bir kent olduğunu belirterek, bölgede huzur ve barışın simgesi olan yerlerdeki teşkilatlarda görev yapan kadınların verdiği mücadeleyi çok önemsediklerini söyledi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin Toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının aile değerlerini korurken, kadını da beraberinde güçlendirmek olduğunu söyledi. Kadına yönelik şiddetle ilgili önemli bir yasa çıkardıklarını anlatan Bakan Şahin, “Burada bir devlet olarak gösterilen her türlü şiddete hayır, kadına yönelik şiddete de hayır ve sıfır tolerans noktasında ne yapılması gerekiyorsa bunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Bakan ŞAHİN buradaki konuşmasında Diyarbakır’daki kadının verdiği gayreti ve önemini deyindi. ŞAHİN, "2023 vizyonumuz dünyanın en büyük 12 ülkesinden biri olmaktır" dedi.

MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

HAZIRLIYAN : Ak Parti kayapınar medya tanıtım başkanı Haşim Sizer
 

         
BAKAN ŞAHİN’NİN ONURUNA YEMEK VERİLDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ve Sayın Valimiz Mustafa Toprak, av. halit Advan, M. Ali Kırsaçlı ,Sibel Yağmur , DÜ. Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Zahter oğulları, Vali Yardımcımız Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, ilçe Kaymakamlarımız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, şehit yakınları, Engeli Dernekleri üyeleri ve çocuk yuvalarından çocuklar katıldı. aralarında engelli ve kadın derneklerinin bulunduğu sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yemekte buluştular.
Yemekten sonra davetliler ve sayın bakanımız beraberindekiler Ninova Alışveriş Merkezi'ni ziyaret ederek, işyeri sahipleri, çalışanları ve alışveriş merkezini gezmekte olan vatandaşlarla sohbet ettiler ve bir kermeste alışveriş yaptılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin daha sonra Diyarbakır’dan ayrıldı.

MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

HAZIRLIYAN : Ak Parti kayapınar medya tanıtım başkanı Haşim Sizer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More