FOTO HABER

2 Temmuz 2013 Salı

5.İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti kayapınar İlçe başkanı,kadın ve gençlik kolları ilçe yönetim kurulu Green Park Otel de  5.il Danışma meclis toplantısına katılım sağlandı.Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanı Mehmet Mehdi EKER,Cuma İÇTEN,Mine lök BEYAZ,Oya ERONAT,İl koordinatörümüz,M.Emin EKMEN,İl başkanımız.Av Aydın ALTAÇ,ilçe başkan ve yönetimleri ,kadın,gençlik kolları ve il ve belediye meclis üyeleri,partililer katılımda bulundular.Açılış konuşmasında il başkanı Av.Aydın ALTAÇ yaptı  göreve geldiğim 5.danışma meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz.Danışma meclis toplantıları her ay da gerçekleştiriyoruz bunun temel  amacı önceki ayın değerlendirmesi ve gelecekte yapılması plan ve projelerin çalışmalarını gündeme getirilip değerlendirmelerde bulunuyoruz.
EN FAZLA ÜYE KAYDI YAPAN İL DİYARBAKIR OLDU  Partimizin her geçen gün üye sayılarını artırıldığını bu ayın en çok üye yapan il Diyarbakır  olduğunu 14 Ağustos'a kadar 20 bin üye hedeflediklediklerini,Türkiye2nin en çok üye kaydı yapan il Diyarbakır olacaktır.
Gıda ve Hayvancılık Bakanımız Mehmet EKER 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehdi  Eker ise İstanbul Gezi Parkı'nda ve Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşanan olayların çözüm sürecini istemeyen odakların işi olduğuna dikkati çekti. Lice’de yaşanan olaylarla ilgili olarak toplumun tüm kesimlerini sağduyu ve sukünete davet eden Bakanımız , barışa inatla, inançla sarılınması gerektiğini kaydetti. Lice'de yaşanan olaylarla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirildiğini söyledi.

TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More