FOTO HABER

21 Ocak 2012 Cumartesi

AK Parti 2 . Olağan Yenişehir İlçe Kongresi Yapıldı .



Ak Parti 2 Olağan Yenişehir İlçe Kongresi, Demirok Düğün Salonu'nda yapıldı.

Kongreye Ak Parti Diyarbakır Milletvekillerinden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker , M . Süleyman Hamzaoğulları , Mine Lök Beyaz , M . Galip Ensarioğlu , Oya Eronat , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu , AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ve Ak Parti İl Başkanımız Av Halit Advan , MYK Üyemiz Necla Hattapoğlu , Kayapınar İlçe Başkanımız M . Ali Kırsaçlı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle ve Diğer İlçe Başkanlarıyla Partilerin Katılımıyla Kongre Gerçekleşti . Sn İlçe Başkanımız Kırsaçlı Kongreye Gelen Tüm Misafirleri masalarında ziyaret etti . Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M . Mehdi Eker , Milletvekillerimiz Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Mine Lök Beyaz , Oya Eronat ve M . Galip Ensarioğlu , Ak Parti İl Başkanı Av Halit Advan , Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal , Sur İlçe Başkanı Şafak Yentürk ve diğer İlçe Başkanları ve Partililerin yoğun Katılımıyla Demirok Düğün Salonunda Kongre gerçekleştirildi .
 Tüm Milletvekillerimiz 10 gün önce gerçekleşen Kongrelerinde Ak Parti  Kayapınar İlçe Başkanlığına Yeni Atanan Sn M. Ali Kırsaçlı’ya Görevinde Başarılar dilediler . Açılış Konuşmasını Kongreye tek liste halinde girecek olan Yenişehir İlçe Başkanı Süleyman Serdar Budak , teşkilat olarak yapmayı hedefledikleri hizmetler hakkında bilgi verdi. AK Parti ve başbakan sevdalısı olduğunu belirten Budak, kongrenin ardından yarım kalan bütün hizmetleri tamamlayacaklarını kaydetti. Yenişehir  ilçesinin Diyarbakır ilinin En gözde ilçesi olduğunu belirten  Budak , hedeflerinin her zaman halka hizmet olacağını söyleyerek birçok  projelerinin olduğunu ve bunların hepsini tamamlayacaklarını dile getirdi. Yapmayı düşündükleri projelerin tamamını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiklerini de açıklayan Budak, hizmetlerinin kesintiye uğramadan devam edeceğini kaydetti.
Sırasıyla İl Başkanımız Av Halit Advan , M . Süleyman Hamzaoğulları , Mine Lök Beyaz , Sn Vekilimiz Oya Eronat, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eke ,  M . Galip Ensarioğlu , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu , AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ve MYK Üyemiz Necla Hattapoğlu birer kısa konuşma yaptılar .

Genel Başkan Yardımcısı Aksu, burada yaptığı konuşmada da Türkiye'nin en büyük partisi ve en büyük ailesinin fertleri olduklarını ifade ederek, bundan da gurur duyduklarını söyledi.

Milletin dediklerini yapmaya gayret ettiklerini, milletin değerlerine önem verdiklerini belirten Aksu, şöyle konuştu:

''Biz başka partiler gibi, silahlı çetelerden emir almıyoruz. Biz aziz milletimizin emrindeyiz, milletimizin hizmetkarıyız. Ona hizmet etmek için varız. Sizlerle burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bir günde iki kongre yapmak ancak ve ancak AK Partimize aittir. Ancak AK Parti'li bunu yapabilir. Ne mutlu bize ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Genel Başkanımız, Başbakanımız var. AK Parti gibi bir partinin mensuplarıyız. Bugün önümüzdeki en önemli mesele sivil, demokratik bir anayasanın yapılmasıdır. Güçlü Türkiye için, ileri demokrasi için, 2023 yılında bütün dünyada sözü dinlenir bir ülke olmak için inşallah bunu da gerçekleştireceğiz. Kürt sorununu da samimi olarak gündeme getiren ve bu konuda çözüm isteyen partide AK Parti'dir. Biz gençlerin kanı üzerinden siyaset yapmıyoruz. Biz aziz milletimizin emrindeyiz. Onun için bütün sorunlarımızı konuşarak, diyalogla, demokrasi zemininde çözmekten yanayız. Bunun için gayret gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz.''

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, Süleyman Serdar Budak yeniden başkanlığa getirildi.




































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More