FOTO HABER

29 Haziran 2012 Cuma

AK PARTİ KAYAPINAR 3. DÖNEM DANIŞMA MECLİS TOPLATISI



24.06.2012 SAAT 14-00 Ak parti kayapınar ilçe teşkilatında yapılan 3. Meclis dayanışma toplantısına il başkanımız Av.Halit ADVAN il yönetimkurulu, il gençlik kolu başkanı yunus KOCA ve yönetim kurulu,muhtarlarımız ,mahalle temsilcileri , parti üyelerimiz ve partililerimiz katıldı.

GÜNDEM

1. AÇILIŞ VE YOKLAMA
2. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI
3. İLÇE BAŞKANIMIZIN SELAMLAŞMA KONUŞMASI
4. İL BAŞKANIMIZA SÖZ VERİLMESİ
5. KONUŞMA İSTEYEN PARTİLİLERE SÖZ HAKKI VERİLMESİ
6. ÖNERİLER VE TEMENİLER
7. KAPANIŞ

İlçe teşkilat başkanımız M.Ali KIRSAÇLI başkanlığında bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak başlandı .Divan kuruluna M.Ali KIRSAÇLI.servet KAKI, ,evren İPEK,asuman ALTUN,Osman ÇOKUR oy çokluğu ile seçildiler.
İl başkanımız Av.Halit ADVAN konuşmasında önemli konulara vurgu yaptı.il kongremizdeki gayretli çalışmalarından dolayı Kayapınar teşkilatına teşekkür ederek başladı .Ak Parti il olarak üye mevcudu çok düşük olması Türkye’de 50.olması düşündürücü olarak bakmak lazım,ama akbbis ‘e bakıldığında Türkiye birinciyiz bunu da değerlendirmemiz gerekli .
Divan başkanlığını M. Servet KAKI yaptı konuşmasında 30.04.2012 tarihinden itibaren Ak parti Kayapınar teşkilatı olarak yapmış olduğu çalışma faaliyetleri gösteren raporu 24.06.2012 tarihinde yapılan 3. Danışma meclis parti sözcüsü evren İPEK okuyarak katılımcıları bilgilendirdi.





MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SOSYAL MEDYA *** AK PARTİ KAYAPINAR TANITIM MEDYA BAŞKANLIĞI.

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More